Evde kullanılabilecek koltuk önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam evde masa başında 8 10 saat kaldığım oluyor. Oturduğum sandalye ise resmen derisi falan dökülüyor arada bir yükseltmeme rağmen seviyesi düşüyor vs. + rahat da değil. Bu yüzden yeni bir koltuk almaya karar verdim. Sade ve fazla rahat olmayan bir koltuk tercih etmek istiyorum. Daha önce pek oyuncu koltuğuna oturmadım fakat görünüşleri ve ismiyle bana hitap etmesiyle tercih edebilirim ancak çok da rahat kaçabilir diye bunların sade olanlarından almak istiyorum. Aranızda kullanan var mı ve yatak gibi hisseden var mı? Daha çok önüme bakmamı sağlayacak fazla "yastığı" ya da desteği olmayan tekerlekli oyuncu koltuğu gibi gözüken bir sandalye olsun yeter benim için. Marka takıntım vs. de yok 5-6 Bin TL bandını geçmezse de sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam evde masa başında 8 10 saat kaldığım oluyor. Oturduğum sandalye ise resmen derisi falan dökülüyor arada bir yükseltmeme rağmen seviyesi düşüyor vs. + rahat da değil. Bu yüzden yeni bir koltuk almaya karar verdim. Sade ve fazla rahat olmayan bir koltuk tercih etmek istiyorum. Daha önce pek oyuncu koltuğuna oturmadım fakat görünüşleri ve ismiyle bana hitap etmesiyle tercih edebilirim ancak çok da rahat kaçabilir diye bunların sade olanlarından almak istiyorum. Aranızda kullanan var mı ve yatak gibi hisseden var mı? Daha çok önüme bakmamı sağlayacak fazla "yastığı" ya da desteği olmayan tekerlekli oyuncu koltuğu gibi gözüken bir sandalye olsun yeter benim için. Marka takıntım vs. de yok 5-6 bin TL bandını geçmezse de sevinirim.

Warrior oyuncu koltuklarına bakabilirsin aragorn modeli hoşuna gidecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı