Evde nasıl kilo verilir?

orem.d

Hectopat
Merhaba herkese, iyi sosyaller dilerim. 1.76 boyunda ve 80 kiloyum. Evde yürüyüş bandı ve 5, 10, 15 kiloluk birkaç dambıl var. Dambılların bir işe yaramayacağını düşünüyorum kilo verme konusunda. Sadece bilgi vermek istedim olduğuna dair. Evde düzenli yürüyüş, düzenli hareket ( mekik - şınav vs.) Ve düzenli bir beslenme programına ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Günlük kaç saat yürümeliyim? Kaç öğün beslenmeliyim ve hangi besinlerden uzak durmalıyım?

99 kilodan 83 kiloya düşmüş biri olarak söylüyorum, istediğin diyeti yap aç kalmadan kilo verilmiyor.

Kalori açığı yapacaksın, çok tekrar hafif hafif çalışacaksın 1 ay dediğimi yapıp sonuçlara bakabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi, normal bir insan günde 2 bin 500 veya 3 bin kalori alıyor. Siz günde bin 500 veya 2 bin kaloriyi geçmemelisiniz ki kilo verin. Tek öğün dememdeki sebep bu yüzdendi.

Açıkçası dambıllar yağ oranını düşürmene katkı sağlayabilir. Ağırlık antrenmanı olarak düşün. Bol su tüket. Gereksiz şekerli yiyeceklerden uzak dur. Protein tüketmeye çalış. Kalori açığını kendine göre ayarlaman lazim. Fakat dambılları boş geçmemeni öneririm.

115 kilodan 84 kiloya düştüm zamanında. Tam 3 ayda.
Günde 3 saat yürüyordum ve aç kalıyordum. Yukarıdaki arkadaş doğru demiş biraz aç kalmak gerekiyor yoksa çok uğraşırsın. Ama senin çok bir fazlan olmadığı için daha sağlıklı ve yavaş bir şekilde kastan da kaybetmeden kilo verebilirsin. Bunun için de tamamen sağlıklı beslenip egzersiz yapman gerekiyor. Detaylarını burada kim dese yalan olur. Gerisi için profesyonel bir destek al bence.

Bol bol su tüketiyorum ve günde 1 1 buçuk saat yürüyüş yapıyorum şimdilik. Tavsiye ettiğiniz hareketler varsa onları da yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…