Evde ne iş yapılabilir?

766603

Centipat
Evde iş olarak ne yapabilirim? Bütçem yok. E ticaret gibi veya YouTube gibi platformlarda para kazanmak istiyorum. Böyle bir şey var mı yani?

Evde iş olarak ne yapabilirim? Bütçem yok. E ticaret gibi veya YouTube gibi platformlarda para kazanmak istiyorum. Böyle bir şey var mı yani?
Hocam Google'ın bir reklam değerlendirme işi var,şansınızı deneyin derim.Google Ewoq denen bir şey.Babam yapıyor ben nasıl girildiğini bilmiyorum fakat araştırıp bulursunuz.

Veri girme işleri yapabilirsiniz.

Hocam Google'ın bir reklam değerlendirme işi var, şansınızı deneyin derim. Google Ewoq denen bir şey. Babam yapıyor ben nasıl girildiğini bilmiyorum fakat araştırıp bulursunuz.

Bu mantıklı bence benim de kafama yattı ama hiçbir bilgim yok.

"İnternetten yapılabilecek işler" listesinden iş seçmek yerine niş bir konu bulup onun üzerinden ilerlemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…