D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar yoğunluktan dolayı dans kursuna gidemiyorum, evde öğrenilebilecek en kolay dans türü hangisidir? Shuffle, Hiphop, House dans tarzı mesela, Udemy’den ders alabileceğim eğitmeni atabilir misiniz? Veya youtube?
Arkadaşlar iyi akşamlar yoğunluktan dolayı dans kursuna gidemiyorum, evde öğrenilebilecek en kolay dans türü hangisidir? Shuffle, Hiphop, House dans tarzı mesela, Udemy’den ders alabileceğim eğitmeni atabilir misiniz? Veya youtube?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 İnternette bir sürü Erik Dalı tutorial videoları var. Baya kolay ve işlevsel.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Temmuz 2023 #3 Folklör öğrenebilirsin.
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #4 armas dedi: Folklör öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle daha çok club’a uygun tarz dans türü istiyorum.
armas dedi: Folklör öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle daha çok club’a uygun tarz dans türü istiyorum.