Evde olmayınca kargoya ne olur?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben yarın saat 15:00 civarları evde olmayacağım ve evde de kimse olmayacak. Ve ben internetten klavye siparişi verdim ve aradan 24 saat geçti ve ürünüm kargoya verildi ve tahminen yarın gelecek. Bugüne kadar verdiğim siparişlerin hepsi öğle arası ya da öğlen olmadan getirildi. Ben evde olmasam kargomu nereye bırakırlar? Bizim apartmanın hemen altında bir tekstil dükkanı var. Oraya bırakmalarını istersem bırakırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben yarın saat 15:00 civarları evde olmayacağım ve evde de kimse olmayacak. Ve ben internetten klavye siparişi verdim ve aradan 24 saat geçti ve ürünüm kargoya verildi ve tahminen yarın gelecek. Bugüne kadar verdiğim siparişlerin hepsi öğle arası ya da öğlen olmadan getirildi. Ben evde olmasam kargomu nereye bırakırlar? Bizim apartmanın hemen altında bir tekstil dükkanı var. Oraya bırakmalarını istersem bırakırlar mı?

Birkaç ihtimal var ilk önce sizi ararlar kapıyı çalıyoruz nerdesiniz derler sizde durumu analtırsınız sıkıntı yok 2. ve büyük ihtimal olacak olan kargo en yakın getiren şirkete gider atıyırum getiren aras kargoysa en yakın Aras Kargo şubesine bırakırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı