Asosyal değilim, herkesle çok hızlı kaynaşabiliyorum. Ama genel olarak eniştemle balığa gittiğim için onun arkadaş çevresiyle, yani 50 yaş üstü insanlarla oturuyorum bazen. Kahveye falan gidip çay içiyoruz. Sanalda çevrem çok genişti fakat sosyal hayatım açısından pek işe yaramıyor; çünkü hepsi başka şehirlerde yaşıyor. Ve saldım sanalı.
4-5 sene önce, ben dahil 3 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. O gruptan bir çocukla küstüm, sonra bir daha hiç onlarla takılmadım. Birisiyle hâlâ arkadaşız, küstüğüm çocukla da barıştım ama eskisi gibi olmuyor artık. Herkes değişmiş, ortamlar değişmiş, ben de değiştim. Diğer arkadaşım da hep onunla takıldığı için onların çevresi genişledi, ben böyle kaldım.
Okuldan da arkadaşlarım var ama yakın arkadaşım yok. Yine de takıldığım 4-5 kişilik bir grup var. Ama biri evden çıkmıyor, biri çok nadir çıkıyor, diğeri asosyal, öteki de asosyal animeci.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Valla Warband, Crusader Kings 3 atıp arka planda Yeşilçam filmi açmaktan sıkıldım. Kız arkadaşım da yok. Sevgili falan uğraşamam hiç.