Mamiq58 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 20 Ocak 2024 #11 Alişan01 dedi: Video editleri yaparak belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Video editleri yapıp nasıl satacağım veya ne yapacağım.
Alişan01 dedi: Video editleri yaparak belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Video editleri yapıp nasıl satacağım veya ne yapacağım.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #12 Mamiq58 dedi: Peki bu logo işini nereden yapabilirim isteğe göre olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Kişiye özel evet, bende yapıyorum ancak satacak birini bulamıyorum.
Mamiq58 dedi: Peki bu logo işini nereden yapabilirim isteğe göre olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Kişiye özel evet, bende yapıyorum ancak satacak birini bulamıyorum.
Mamiq58 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 20 Ocak 2024 #13 ArkDesign dedi: Kişiye özel evet, bende yapıyorum ancak satacak birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi site de yapıyorsunuz, önerdiğiniz bir site var mı?
ArkDesign dedi: Kişiye özel evet, bende yapıyorum ancak satacak birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi site de yapıyorsunuz, önerdiğiniz bir site var mı?
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #14 Mamiq58 dedi: Hangi site de yapıyorsunuz, önerdiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Photoshop programında yapıyorum daha önce beceriniz yoksa canvadan yapabilirsiniz.
Mamiq58 dedi: Hangi site de yapıyorsunuz, önerdiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Photoshop programında yapıyorum daha önce beceriniz yoksa canvadan yapabilirsiniz.
Mamiq58 Attopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 32 20 Ocak 2024 #15 ArkDesign dedi: Photoshop programında yapıyorum daha önce beceriniz yoksa canvadan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede satıyorsunuz o anlamda demiştim.
ArkDesign dedi: Photoshop programında yapıyorum daha önce beceriniz yoksa canvadan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede satıyorsunuz o anlamda demiştim.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #16 Mamiq58 dedi: Hangi sitede satıyorsunuz o anlamda demiştim. Genişletmek için tıkla... Satamıyorum. Kendime yapıyorum.
Mamiq58 dedi: Hangi sitede satıyorsunuz o anlamda demiştim. Genişletmek için tıkla... Satamıyorum. Kendime yapıyorum.