Evde para nasıl kazanılabilir?

fatih1453fk1

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 3 4 aydır rahatsız olduğum için çalışamıyorum, bu yüzden maddi olarak zor durumdayım. Annem ve babam ayrılma sürecin de bu da durumumuzu daha da zorlaştırıyor. Konuma dönersem normalde mesleğim barmenlik ama evde olduğum için nasıl para kazanabilirim bilmiyorum. Mesela eskiden mining sistemlerle kazım yapılıyordu benim de RTX 2060 olan bir sistemim var, ne olduğu fark etmez en hızlı şekilde nasıl para kazanabilirim? Ne kazansam kârdır, az çok fark etmez. Başka şeyler de olabilir, fikirlere ve tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Unranked hesap satabilirsiniz Riot oyunlarında Growtopia tarzı oyunlarda güzel bir ticaret dönüyor ayrı olarak Instagram tarzı uygulamalarda CS2'den kasa satıp gelen para ile insanlara yarı fiyatına oyun satan da görmüştüm.

Ben mesleğimin stresinden kurtulmak için hobi olarak figür, diaroma vs yapıyorum. Artık evde çok biriktiğinden mecburen satıyorum. Bayağı iyi para ediyorlar. Geçen gün bir tanesini 20 bin TL'ye sattım mesela. Hem sakinleştiriyor hem ek gelir oluyor. Biraz ekipman lazım ama ufak ufak başlayabilirsin.

Polimer kilden, doğal taşlardan falan basit diaromaları düşük maliyetle yapıp satmayı deneyebilirsin.

İşi geliştirmek istersen veya elinde varsa 3D printer ile farklı şeyler deneyebilirsin.

Özellikle sevgiliye hediye edilebilecek diaromalar hem çabuk satılıyor hem de iyi para ediyor. Arkadaş çevremden kişiye özel sipariş aldığım bile oluyor. Örnek fikir için video attım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantıklı bende LoL oynuyorum hiç aklima gelmedi teşekkürler.

O tarz bir şey yapmak istiyordum zaten el işlerini severim teşekkür ederim araştıracağım.

O tarz bir şey yapmak istiyordum zaten el işlerini severim teşekkür ederim araştıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

El işleri biraz ekipman gerektirir ama videoda ki gibi basit diaromalar ile başlarsan rahatça bir şeyler çıkarırsın. Ben genelde oyun karakterleri figürleri, film ve animasyon film sahneleri ve doğal diaromalar üstünde uğraşıyorum.

SLA ve FDM 3D yazıcı, Polimer Kil, Doğal malzemeler, Strafor gibi malzemeler ile hemen hemen her şeyi yapabiliyorum. Ama başlangıçta yüksek maliyet demek bu.

Başlangıçta cam kavanoz, taşlar, toprak ve birkaç bitki ile doğal diaroma ile başlanabilir. Ama çok yüksek fiyatlara satılmıyor. Akmasa da damlar ama. Tek önemli tarafı satış yapabileceğin çevre. Alıcı bulabilmek işin en zoru. Artık şansına bir denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…