kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 Kardeşim pazartesi yaptığımız test sonucu pozitif çıktı. Temaslı olduğum için 5 gün karantinadayım. Yarın PCR testi yaptırmam gerekiyor ama çok hastayım evden çıkmak istemiyorum. Evde PCR testi olabilir miyim? Nereye başvurmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Kardeşim pazartesi yaptığımız test sonucu pozitif çıktı. Temaslı olduğum için 5 gün karantinadayım. Yarın PCR testi yaptırmam gerekiyor ama çok hastayım evden çıkmak istemiyorum. Evde PCR testi olabilir miyim? Nereye başvurmam gerekiyor?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 14 Ekim 2021 #2 Ücretli olarak yapıyorlar diye biliyorum. Hastaneyi arayıp bilgi alman daha doğru olur. İstanbul Medical yapıyormuş mesela. Evde Covid Testi | Medical Center Evde Koronavirüs Test Merkezi Evde Covid Testi, Koronavirüs testi için evinizden ayrılmanıza gerek yok! Lütfen Koronavirüs testi için bizi arayın, en kısa zamanda gelelim! www.istanbulmedicalcenter.com Artı 0 Eksi
Ücretli olarak yapıyorlar diye biliyorum. Hastaneyi arayıp bilgi alman daha doğru olur. İstanbul Medical yapıyormuş mesela. Evde Covid Testi | Medical Center Evde Koronavirüs Test Merkezi Evde Covid Testi, Koronavirüs testi için evinizden ayrılmanıza gerek yok! Lütfen Koronavirüs testi için bizi arayın, en kısa zamanda gelelim! www.istanbulmedicalcenter.com
KS KS kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #3 184'ü arayarak evde PCR talebi oluşturdum. Artı 0 Eksi Çözüm