Evde pizza vs Dominos pizza

Ama unuttuğun şey şu, onlar o mozzarelladan sadece bir avuç koyuyor ki aroması gelsin, sen evde yaparken bir dilime 1 avuç koyuyorsun ki tadı gelsin, onun için aynıya/daha pahalıya geliyor.
Kanka mozzzerella 125Gr 100TL civarı

1 avuç 50Gr alsa aynı mantık olmuyor mu?
Dediğin şey doğru bu her şey için geçerli Türkiyede ki hiç bir fast food yemeğini gerçekten yemiyorsunuz Avrupaya gitme şansım olmuştu babamla birlikte geçen yıl yaz ayında Almanyada yediğim dominos ile Türkiyede yediğim bambaşka şeylerdi aynı ada sahipler aynı tür bol malzemos aldım

Gerek büyüklüğü gerek malzeme kalitesi olsun pizza dilimini kaldırırken uzayan peynir olsun
bambaşka bir tada sahip Türkiyede ki hiç bir fast food gerek Pizza gerek hamburgerde bu yok
o yüzden içine az koymuş çok koymuş çok takılmamak gerek
zaten olduğu gibi değil ki
malzemeden ne kadar kısarsak o kadar iyi mantığıyla yapılıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Amerikada ki dominosdan bir arkadaş mesela pizza kalitesine büyüklüğüne falan bak doluluğuna bak
ve sadece 10 dolara falan alıyorlar

o yüzden çok takmıyorum ben

Ah ABD ve bazı ülkelerin ekonomik yapıları, tüketim alışkanlıklarını "normalde" bizde de olması gereken ama tembellikten ve cahillikten olmayan üretimle karşılaştırma. Kocaman porsiyonlar, uygun fiyatlı. Yalnız ABD'de de şu an fast food, 2$ yerine 10$'a çıktı, ne yiyeceğiz diye düşünüyorlar.

Tek yaşıyorsan, büyük parça ürünler alıp kendin keserek veya aldığın yerde kestirip eve geldiğinde buzdolabı poşetlerine istediğin miktarlarda bölerek koyabilirsin. O zaman mantıklı bir fiyata geliyor, tabi dolu dolu bir pizza yapacağım diye karadenizli müteahhit gibi 4cm kalınlığında malzeme yığıyorsan o ayrı - benim 18 yıllık pizzacımda bir büyük boy pizza - standart pizzacılarınki 35-40 iken burası 42 yanlış hatırlamıyorsam ve malzemeler ekseriyetle kaliteli, hamur kalın ve şekerli değil - 500TL civar. 4 kişi patlamadan, 3 kişi kararında, 2 kişi eeeh bunu da sabaha yeriz diyerekten doyar. Endüstriyel üretim pizzalarla karşılaştırmazsın bile çünkü Milano'da yaşadığım zaman mahallemdeki pizzacıyla aynı lezzet ve neredeyse aynı kalite. Bir tek parmesan problem - ithal olduğundan ama bizde de Kars kaşarı veya Trakya kaşarının üretimi azaldı Sirkiye yönetimi ve o yönetimi destekleyen amipler sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…