Evde ses kayıt için ucuz mikrofon önerisi

Fts12

Hectopat
Daha fazla  
Kendi odamda internetteki Free beatlerin üzerine yazıyorum çiziyorum, fl öğreniyorum bir yandan. Ama kayıt aşamasında 200 liralık Gaming mikrofonum yardımcı olamadığı için hevesle iş yapamıyorum. Profesyonel olmadığımı anlamışsınızdır kendimce bir şeyler yapıp yayımlamak istiyorum buna uygun bilgisayarımda kullanabileceğim rap vokaline uygun bir mikrofon önerebilir misiniz? Bir de müzik donanımlarından fazla anlamam o yüzden ses kartı veya benzeri ekstra harcama çıkaracak bir aygıt var mı?

Mini ses kartıyla çalışanlar genellikle büyük bir diyaframa sahip oluyor ve bu durum dışarıdaki diğer gereksiz sesleri çok fazla kaydetmeye sebebiyet veriyor. Eğer USB ile tak çalıştır yapmak istersen bu seferde gecikmesi fazla olacaktır. Size tavsiyem M-Audio ses kartıyla birlikte Midex veya Behringer marka büyük ses kartına ihtiyaç duyan bir model almanız olacaktır. Böylece direk ses kartıyla FL Studio bağlantısı sağlarsın ve gecikmeyi azaltarak ses kalitesini de yüksek tutarsın. Bu önerdiklerim, ses kartı için kaliteli fakat mikrofon için kalitesiz bir toplama olacaktır, ucuz olmasını istediğiniz için.

Mini ses kartıyla çalışanlar genellikle büyük bir diyaframa sahip oluyor ve bu durum dışarıdaki diğer gereksiz sesleri çok fazla kaydetmeye sebebiyet veriyor. Eğer USB ile tak çalıştır yapmak istersen bu seferde gecikmesi fazla olacaktır. Size tavsiyem M-Audio ses kartıyla birlikte Midex veya Behringer marka büyük ses kartına ihtiyaç duyan bir model almanız olacaktır. Böylece direk ses kartıyla FL Studio bağlantısı sağlarsın ve gecikmeyi azaltarak ses kalitesini de yüksek tutarsın. Bu önerdiklerim, ses kartı için kaliteli fakat mikrofon için kalitesiz bir toplama olacaktır, ucuz olmasını istediğiniz için.
Sağolun yardım için iyi akşamlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı