Evde sıkı çalışıp vücut yapılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evde her gün belirli saatlerde, vücut çalışmak için hareketler yapmak, vücudu kalıba oturtmak ve kas yapmak mümkün mü?

Evet yaptırıyor fakat süreklilik neredeyse 0. Gerçekten yüksek irade gerekiyor. Spor salonu olunca sürü psikolojisiyle bir iştah geliyor ama evde öyle olmuyor. Bir gün salarsan hep salarsın. Bende 2 tane ağırlığı ayarlanabilir dumbell var ve gayet işime yaradı.

Kardeşim irade gerekli, düzgün beslenme ister. Alet olsa bile irade yoksa yalan olur o iş. Mesela benim spor aletlerim var ama sürekli olarak onlarla çalışacak iradem yok. Bir anlık heves ile masrafa girme derim. Önce evde normal olarak hareketlere çalış baktın bu iş gidiyor ya salona yazılırsın ya da malzemelerini temin edersin.

Mümkün. Calisthenics olarak internette arattığınızda sonuçlar çıkacaktır, birçoğu kas yapmanıza yardımcı olur. Alet gerektirmeyenleri de var, tek sorun İngilizce bilmiyorsanız Türkçe kaynak az.

Yapılabilir. Spor salonundaki kadar olmayabilir fakat yapılır. Ben kollarıma dambıl bağlayıp aralıksız yumruk atarak, şınav + mekik ile orta seviye bir vücuda sahip olabildim.

Gelişim ağırlık antrenmanlarına göre yavaş olur ama spor sürekli olunca gözle görülür şekilde vücut hatları belirginleşir. Öğünlerine ne kadar özen gösterirsen alacağın spordan alacağın verim de o denli hızlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…