Evde spor programı önerisi

ÇAKIR1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2.5 aydır spor salonuna gidiyorum ama okul vsden dolayı bırakmayı düşünüyorum. Evde çalışmam için bir program verebilir misiniz?

Aletlerim görseldekilerin dışında 7.5 ve 10 kglik 1'er dumbell.

Almam gereken bir şey var da 500 liraya belki daha üstüne kadar öneri alabilirim. Mesela direnç bandı alınır mı?

Dosya Ekleri

• 1_org (1).jpg
    1_org (1).jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1_org.jpg
    1_org.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlıklarınızı artırmanız gerekiyor, hırsınız takdire şayan ama bu ağırlıklarla pek bir gelişim gösteremezsiniz. Hiç yapmamaktan iyi midir ? Kesinlikle daha iyidir.

Gögüs için dumbbell incline press normal press - Dumbbell fly gibi egzersizler yapabilirsiniz.

Omuz içinde lateral raise shoulder press v.b yapaiblirsiniz.

sırt için row yapabilirsiniz, ek olarak barfiks de yapabilirsiniz.

Fit kalmanıza yardımcı olacaktır fakat ağrılıkları artırmanız gerek. İncline Press'i örneğin 100 kiloda yapıyorum şuan evce yapmak istesem mesela 60 kilonun altı benim fazla bir işime yaramaz.

Uyguna sanayiden plakalar yaptırabilir veya bulabilirsiniz. Size tavsiyem bir şekilde devam edin salonda yapmaya kütlenizi en iyi şekilde artırmak istiyorsanız.

Ağırlıklarınızı artırmanız gerekiyor, hırsınız takdire şayan ama bu ağırlıklarla pek bir gelişim gösteremezsiniz. Hiç yapmamaktan iyi midir? Kesinlikle daha iyidir.

Gögüs için dumbbell incline press normal press - Dumbbell fly gibi egzersizler yapabilirsiniz.

Omuz içinde lateral raise shoulder press vb yapaiblirsiniz.

Sırt için row yapabilirsiniz, ek olarak barfiks de yapabilirsiniz.

Fit kalmanıza yardımcı olacaktır fakat ağrılıkları artırmanız gerek. İncline Press'i örneğin 100 kiloda yapıyorum şu an evce yapmak istesem mesela 60 kilonun altı benim fazla bir işime yaramaz.

Uyguna sanayiden plakalar yaptırabilir veya bulabilirsiniz. Size tavsiyem bir şekilde devam edin salonda yapmaya kütlenizi en iyi şekilde artırmak istiyorsanız.

Calisthenics antranmanları yapmaya çalışıyorum ama triceps omuz vs. Bazı bölgeleri çalışmak zor diye biliyorum ağırlık seti alabilirim ama ana odağım barfiks şınav amut gibi calisthenics hareketler olur büyük ihtimalle

En doğrusunu yapasınız, kütle eklemek için daha yüksek ağırlıklara ihtiyaç duyacaksınız. Calisthenics eğzersizlerinde zaten yine vücut ağırlığınızı ek ağırlıklarla artıracaksınız. Daha az maliyetli olacak ve Calisthenics'i oldukça beğeniyorum verimli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı