mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 5 kg dambılım var, yeni değilim, en fazla 20 şınav çekebilirim, beni yoracak bir program önerebilir misiniz? İçinde kardiyo olsa iyi olabilir.
5 kg dambılım var, yeni değilim, en fazla 20 şınav çekebilirim, beni yoracak bir program önerebilir misiniz? İçinde kardiyo olsa iyi olabilir.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.361 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ekim 2024 #2 Evde belli bi yere kadar. Düzgün beslenme falan olması lazım. Bir sürü şey var. Dambıl yeterli olmaz.
Evde belli bi yere kadar. Düzgün beslenme falan olması lazım. Bir sürü şey var. Dambıl yeterli olmaz.
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 The Tribal Chief dedi: Evde belli bir yere kadar. Düzgün beslenme falan olması lazım. Bir sürü şey var. Dambıl yeterli olmaz. Genişletmek için tıkla... Şu anda duzenlı beslenıyorum yagğı bayağı azaltdım yani birkaç aylık bir program yok mu?
The Tribal Chief dedi: Evde belli bir yere kadar. Düzgün beslenme falan olması lazım. Bir sürü şey var. Dambıl yeterli olmaz. Genişletmek için tıkla... Şu anda duzenlı beslenıyorum yagğı bayağı azaltdım yani birkaç aylık bir program yok mu?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.361 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ekim 2024 #4 mirqccc dedi: Şu anda duzenlı beslenıyorum yagğı bayağı azaltdım yani birkaç aylık bir program yok mu? Genişletmek için tıkla... Aamacın fit olmak mı, spor mu?
mirqccc dedi: Şu anda duzenlı beslenıyorum yagğı bayağı azaltdım yani birkaç aylık bir program yok mu? Genişletmek için tıkla... Aamacın fit olmak mı, spor mu?
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 The Tribal Chief dedi: Aamacın fit olmak mı, spor mu? Genişletmek için tıkla... Atletık gozukmek ıstıyorum.
The Tribal Chief dedi: Aamacın fit olmak mı, spor mu? Genişletmek için tıkla... Atletık gozukmek ıstıyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.361 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ekim 2024 #6 mirqccc dedi: Atletık gozukmek ıstıyorum. Genişletmek için tıkla... Evde olacağını sanmıyorum. Fitness olması gerekir, ancak ailevi durumunu bilmiyorum.
mirqccc dedi: Atletık gozukmek ıstıyorum. Genişletmek için tıkla... Evde olacağını sanmıyorum. Fitness olması gerekir, ancak ailevi durumunu bilmiyorum.
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #7 The Tribal Chief dedi: Evde olacağını sanmıyorum. Fitness olması gerekir, ancak ailevi durumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ailevi sıkıntı değil gitmesine giderım sadece spor hakında hiçbir şey bılmıyorum pekı sağ olun son soru olarak yulafı sulamı yemek faydalı kuru yıp arkasından su ıcmekmı yoksa sutle yulafmı faydalı.
The Tribal Chief dedi: Evde olacağını sanmıyorum. Fitness olması gerekir, ancak ailevi durumunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ailevi sıkıntı değil gitmesine giderım sadece spor hakında hiçbir şey bılmıyorum pekı sağ olun son soru olarak yulafı sulamı yemek faydalı kuru yıp arkasından su ıcmekmı yoksa sutle yulafmı faydalı.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.361 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Ekim 2024 #8 @mirqccc En güzeli Fitness. Orada bir şeyer ayarlarar.