Evde spor salonu kurmak

Meraklı Bilge

Hectopat
Daha fazla  
Ağırlık seti kesin lazım bu yüzden bildiğiniz güzel markaları önerebilirsiniz. Sırt için ise barfiks standı düşündüm ama duvara asılanlardan değil normal spor salonlarındaki ayaklı olanlardan ve sağlam bir şey olsun istiyorum bazıları sallanıyor çünkü. Demircide yaptırabilir miyim sizce adam yapabilir mi?

Decathlon'dan güzel bir barfiks çubuğu alabilirsiniz. Bende duvara sabitlenenlerden var süper bir şey. Ayaklı olanları da vardı sanırsam.

Hocam şu anki durumunuzu bilmiyorum ama eğer yeni başlıyorsanız evde spor salonu kurmak yerine bir spor salonuna yazılmanız çok daha mantıklı. Eğer deneyimliyseniz ve eve gym kurmakta kararlıysanız bir rack, bench ve ağırlık ayarlı dumblellar alabilirsiniz. Ancak dediğim gibi vücudunuzu bölge bölge çalışamazsınız ve yeni başladıysanız gelişiminiz sizi tatmin etmeyebilir.

Yani geçen sene 2 ay bu sene de 1.5 ay oldu zaten aynı hareketler ne farkı var ki ha ev ha gym. Ben genelde makine kullanmıyorum çünkü. Ama sırtı için lat pulldown kullanıyordum mecbur barfiks ile idare edeceğim.

Decathlon'dan güzel bir barfiks çubuğu alabilirsiniz. Bende duvara sabitlenenlerden var süper bir şey. Ayaklı olanları da vardı sanırsam.
Duvara monte edemem ev bizim değil.

Duvara monte etmiyorsunuz ki. Duvara tutunuyor direkleri. 2 tarafından çubukları duvara doğru çeviriyorsunuz ve oraya tutunuyor. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok decathlon'a gittiğinizde çalışanlar gösterir size.

Ha siz normal bardan bahsediyorsunuz onlar kapıya zarar verebiliyor yalnız duvarada bizim kapılar sağlam değil.

Takip ettiğim, home gym kurup spor yapan bir hukukçunun ürünlerini aldığı firma bu, güvenilir.
"emregainz5" kodu ile indirim de var.

Baktım da herşey var barfiks standı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…