Evde spor yapılır mı?

Merhaba, 17 yaşındayım. Yaz boyu spor yapmayı düşünüyorum. (yaz girince duracağımı kastetmedim.) Spor salonları hiç bana göre değil. Ondan dolayı evde yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Bu konuları pek bilmiyorum. Ondan dolayı biraz araştırma yapıp uygun protein tozu gibi şeyleri alacağım. Evde, ekipman gerektirmeyen hareketler ve dambıl ile yapılabilir mi bu? Dediğim gibi, bu tür konuları pek bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, yapılabilir.
Dambıl ve vücut ağırlığını kullanarak güzel bir seviyeye gelebilirsin.

Evet yapılır.

Yapılır şeklinde ifade edenler evde daha önce bahsedildiği şekilde spor yaptı mı? Protein tozu kullanmak ve kas gelişiminden bahsediyor. Tozu kahvaltıda tüketende var orada problem yok ama bu tarz gelişim kaydetmek isteyen evde bir şey yapamaz. Elinize alacağınız 5 kiloluk dambıl ile kol kaslarınızı biraz da kendinizi kandırırsınız ve devamı gelmez.

Yapılır ama belli bir süre sonra ağırlık gerekecektir. İçine kitap koyup çanta da kullanabilirsin. Bayağı iyi sonuç alanlar var 1 year calisthenics transformation diye aratıp bakabilirsin.

Son düzenleme:
Oda yeterli genişse ne para ne de protein tozu, ne de alete gerek yok.
Sıkılmamak için yeterince farklı hareketler yapmak yeterli. Jimnastik, Yoga, hatta ip atlama (komşuları da dikkate alarak) mümkün.

Yapılır ama belli bir süre sonra ağırlık gerekecektir. İçine kitap koyup çanta da kullanabilirsin. Bayağı iyi sonuç alanlar var 1 year calisthenics transformation diye aratıp bakabilirsin.
Hocam Dambıl'ı alabilirim. Ancak diğer şeyleri maalesef alamam. Spor malzemelerinin fiyatları uçuk seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…