Evde spor yapılır mı?

benfatig

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 1.4 yaşından. Malum liseye geçtim okula gidince diğerlerine kıyasla çok çelimsiz duruyorum. Sadece boyum bir tık uzun o kadar. Böyle bir iki atışsak hemen gideceğim resmen. Güç sayesinde kurtarıyorum. Bu yüzden spor yapmaya başladım. Boyum 177 cm kilo 52. nasıl bir program oluşturmalıyım? Ekipman almalıyım? Yoksa sonradan mı almalıyım? Ne zaman creatine almalıyım? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Maddi durumunuza göre spor salonu üyeliği alırsanız çok daha iyi olur tabii ki.
Spor salonu olmasa bile evde de spor yapılabilir ancak ne derece etkili olur bilemiyorum.
Creatine kullanımı konusunda yaş dolayısıyla bir fikir sunamıyorum maalesef.
Spor salonuna yazılsan arkasından spor yaptıkça iştahın artıyor zaten. Böylelikle kolayca kilo alabilirsin. Tabii o kiloyu sağlıklı besinlerle almak çok önemli.
Keşke bende 14 yaşında spora başlayıp ara vermeden devam etseydim diyorum şu an

Keşke bende 14 de başla saydım şu an 17'yim stajyerim stajdan spora gidiyorum çok yorucu oluyor ama yapacak bir şey yok 14 yaşındaki çocukları artık çok zeki buluyorum ben 17'yim ama benim ortaokul zamanında hiç bu tarz çocuklar yoktu demek istedim spor yapsakmı diyen veya sosyal olan yoktu sadece okuldaydı sosyallik mesela şu an ben sürekli bizim ortaokulun oradan geçiyorum eski iş yerim o yol üzerinden gidiliyor kız olsun erkek olsun çocuklar farklı sanki konuşmaları sosyallikleri daha iyi çok dikkatimi çekiyor bende yaşlı gibi konuştum ama bende 18 oluyorum bu ay 17'yim dedime bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…