ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Ağustos 2021 #31 @KenshiPochita Yangın yüzündendir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 16 Ağustos 2021 #32 KenshiPochita dedi: Manavagat Trafo sıkıntılıymış falan yaptırmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yaptıramıyorlar desek daha doğru olur. Fazla bütçeleri yok. Ama bir kaç seneye düzeltilir illa. ddr1 dedi: He bir de koşarken kapıya sıkıştım ama nasıl küfür ediyorum yani TEDAŞ'tan yetkili birisi duysa sülalesi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Selamlar demek isterdim ama yok Tedaş çalışanı değilim.
KenshiPochita dedi: Manavagat Trafo sıkıntılıymış falan yaptırmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yaptıramıyorlar desek daha doğru olur. Fazla bütçeleri yok. Ama bir kaç seneye düzeltilir illa. ddr1 dedi: He bir de koşarken kapıya sıkıştım ama nasıl küfür ediyorum yani TEDAŞ'tan yetkili birisi duysa sülalesi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Selamlar demek isterdim ama yok Tedaş çalışanı değilim.
nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #33 Mastürbasyon.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #34 6.katta oturuyorum, camdan dışarı bakıp aşağıda ki ağaçların arasından zombi hırıltısı geldiğini hayal ederim kendimi The Walking Dead dizisin de hayatta kalmaya çalışıyor gibi düşünürüm. Eğlenceli oluyor.
6.katta oturuyorum, camdan dışarı bakıp aşağıda ki ağaçların arasından zombi hırıltısı geldiğini hayal ederim kendimi The Walking Dead dizisin de hayatta kalmaya çalışıyor gibi düşünürüm. Eğlenceli oluyor.
Sir.Aizen Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #35 Yatağıma geçer ve gelecek kaygısıyla uyumaya çalışırım.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Ağustos 2021 #36 ihydrogeni dedi: Yaptıramıyorlar desek daha doğru olur. Fazla bütçeleri yok. Ama bir kaç seneye düzeltilir illa. Genişletmek için tıkla... Ne fazla bütçesi yok, ne demeye çalışıyorsun? Çıkar telefonunu haline şükret.
ihydrogeni dedi: Yaptıramıyorlar desek daha doğru olur. Fazla bütçeleri yok. Ama bir kaç seneye düzeltilir illa. Genişletmek için tıkla... Ne fazla bütçesi yok, ne demeye çalışıyorsun? Çıkar telefonunu haline şükret.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #37 Uykum varsa uyurum.Yoksa ışıldak ya da mumla otururum.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Ağustos 2021 #38 Sir.Aizen dedi: Yatağıma geçer ve gelecek kaygısıyla uyumaya çalışırım. Genişletmek için tıkla...
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 16 Ağustos 2021 #39 ddr1 dedi: Ne fazla bütçesi yok, ne demeye çalışıyorsun? Çıkar telefonunu haline şükret. Genişletmek için tıkla... İşin nasıl yürüdüğünü bilmesem hak verirdim sana.
ddr1 dedi: Ne fazla bütçesi yok, ne demeye çalışıyorsun? Çıkar telefonunu haline şükret. Genişletmek için tıkla... İşin nasıl yürüdüğünü bilmesem hak verirdim sana.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 16 Ağustos 2021 #40 Ortam karanlıksa mobil veriyi açıp telefonun şarjının bitmesini beklerim.. Yok eğer değilse yine mobil veriyi açıp şarjın bitmesini beklerim. Kısacası biz bitmişiz.
Ortam karanlıksa mobil veriyi açıp telefonun şarjının bitmesini beklerim.. Yok eğer değilse yine mobil veriyi açıp şarjın bitmesini beklerim. Kısacası biz bitmişiz.