O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Selamünaleyküm. Birkaç yıl önce bilgisayar aldım ama termal macunu hiç değişmedi. PSU'nun da kötü marka olan Everest olduğunu gördüm, değiştirmek istiyorum. Ama bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa evde yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Selamünaleyküm. Birkaç yıl önce bilgisayar aldım ama termal macunu hiç değişmedi. PSU'nun da kötü marka olan Everest olduğunu gördüm, değiştirmek istiyorum. Ama bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa evde yapabilir miyim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.589 Makaleler 4 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Rehber videoları izleyerek yapabilirsin. Gözünün korktuğu kadar zor değildir.
B bitmen Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 @Damon Salvatore Katılıyorum. 2-3 video izle, korkacak bir şey yok, basit bir iş, video eşliğinde halledersin.
@Damon Salvatore Katılıyorum. 2-3 video izle, korkacak bir şey yok, basit bir iş, video eşliğinde halledersin.
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Göründüğünden basit zaten eninde sonunda öğreniyorsunuz.