Evde termal macun yapılabilir mi?

En kötü diş macunu sürün, bu kadar uğraşmaya gerek yok bence.

PC Hocası'nın öyle bir videosu var buradaki bazı malzemelerden birkaçı vardı, bu tarif siyanür hapı tarifi olabilir belki :D

Kendi laptopunda deneme derim, Pentium sisteme yapıştır geç tarihi eserin yasını tutmazsınız büyük ihtimal.

Bu arada bir tavsiyede bulunayım, macun olmadan da bir bak sıcaklıklar nasıl seyrediyor. Ona göre kıyas yapılır, iyi mi oldu kötü mü vesaire.

Ben bi' ara benim işlemciyi macunsuz kullanmıştım, muhtemelen düzgün temizleyemedim çünkü çok saçma geliyor, sıcaklıklar gayet iyiydi. R5 1600'ü oyundayken stok soğutucu ile 50-65 derece arasında kullanıyordum.

Bu arada bir tavsiyede bulunayım, macun olmadan da bir bak sıcaklıklar nasıl seyrediyor. Ona göre kıyas yapılır, iyi mi oldu kötü mü vesaire.

Ben bi' ara benim işlemciyi macunsuz kullanmıştım, muhtemelen düzgün temizleyemedim çünkü çok saçma geliyor, sıcaklıklar gayet iyiydi. R5 1600'ü oyundayken stok soğutucu ile 50-65 derece arasında kullanıyordum.
İşlemci yükü önemli hocam. Oyun oynamanız fazla bir şey değiştirmez.

Hocam fare 1fps, BIOS'tan bakarım belki.
Anakart MSI'dı galiba.

Olmadı yakamadık, sucuk pişiririz 😎
İnce bakır tel ?
İletkenlik diye, belki etrafını alüminyum ile kaplarım.

Webtekno yapmıştı sucuk pişirmeyi tadı nasıldır acaba?
Yazı bekle ben haber veririm.
Macunun üstüne folye geçiririm, folyonun ustunde de cız bız 😎

Ben bunu yapmıştım, cihazdan duman çıktı sonra :D

Bu son mesajdan 1 ay sonra falan denedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı