Evde yağsız ve şekersiz beslenerek kilo verilir mi?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
16 yaşında 185 90 kiloyum. Okuldan saat 17:00 da çıkıyorum bu yüzden fitnessa sürem olmuyor. Evde olabildiğince yağsız şekersiz beslenip koşuya çıkarak kilo verebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşında 185 90 kiloyum. Okuldan saat 17:00 da çıkıyorum bu yüzden fitnessa sürem olmuyor. Evde olabildiğince yağsız şekersiz beslenip koşuya çıkarak kilo verebilir miyim?
Düzgün bir diyet ve kardiyo ile evet verebilirsin ama imkanın varsa eve ufak bir ağrılık seti alıp ek olarak onlarla da antrenman yap. Bu arada yağsız beslenmek iyi bir şey değil. Sağlıklı yağlarla tahmini olarak kilon kadar gram saglıklı yag al diyetinde.

Sadece beslenmeme dikkat edip günde 1 saat yürüyüş ile 2 ayda 8 kilo verdim.

Gelişme çağındasın, yağda çözünen vitaminler önemli, yağsız beslenmek zaten çok akıllıca değil - saplantılı bir durum.

Ancak standart beyaz şekeri kesmen ve karbonhidratı düzenlemen, @negroMONTY 'nin yaptığı gibi de yapman çok iyi gelir. Gelişimine de negatif etki etme ihtimalin azalır.

Gelişim derken, beyniniz 20-25'ine kadar devam ediyor gelişmeye ve ağırlık setiyle gelişmeyen bir organ kendisi - çevrenize bakarak görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…