AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Mart 2021 #11 Koy bir çay geç pencerenin karşısına aç şarkını dinle, keyfine bak. (ben ferdi dinlerim genelde )
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 12 Mart 2021 #12 Dizi ya da anime izleyebilirsin Sürprizbozan: Dizi önerisi Breaking Bad Sherlock Prison Break Vikings Sürprizbozan: Anime önerisi Attack On Titan FullMetal Alchemist FullMetal Alchemist Brotherhood Death Note Charlotte One Punch Man Sword Art Online Violet Evergarden
Dizi ya da anime izleyebilirsin Sürprizbozan: Dizi önerisi Breaking Bad Sherlock Prison Break Vikings Sürprizbozan: Anime önerisi Attack On Titan FullMetal Alchemist FullMetal Alchemist Brotherhood Death Note Charlotte One Punch Man Sword Art Online Violet Evergarden
deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 12 Mart 2021 #13 AdamOlanaÇokBile dedi: Koy bir çay geç pencerenin karşısına aç şarkını dinle, keyfine bak. (ben ferdi dinlerim genelde ) Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemeyi çok seviyorum zaten. Günde minimum 3-4 saat dinliyorum. İmperceptible dedi: Dizi ya da anime izleyebilirsin Sürprizbozan: Dizi önerisi Breaking Bad Sherlock Prison Break Vikings Sürprizbozan: Anime önerisi Attack On Titan FullMetal Alchemist FullMetal Alchemist Brotherhood Death Note Charlotte One Punch Man Sword Art Online Violet Evergarden Genişletmek için tıkla... Birşeyler izlemekte bir süre sonra sıkıyor ya. Netflixt'e bir sürü dizi izledim zaten. Daha çok kendimi geliştirebileceğim birşeyler istiyorum.
AdamOlanaÇokBile dedi: Koy bir çay geç pencerenin karşısına aç şarkını dinle, keyfine bak. (ben ferdi dinlerim genelde ) Genişletmek için tıkla... Müzik dinlemeyi çok seviyorum zaten. Günde minimum 3-4 saat dinliyorum. İmperceptible dedi: Dizi ya da anime izleyebilirsin Sürprizbozan: Dizi önerisi Breaking Bad Sherlock Prison Break Vikings Sürprizbozan: Anime önerisi Attack On Titan FullMetal Alchemist FullMetal Alchemist Brotherhood Death Note Charlotte One Punch Man Sword Art Online Violet Evergarden Genişletmek için tıkla... Birşeyler izlemekte bir süre sonra sıkıyor ya. Netflixt'e bir sürü dizi izledim zaten. Daha çok kendimi geliştirebileceğim birşeyler istiyorum.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 12 Mart 2021 #14 deGGa dedi: Müzik dinlemeyi çok seviyorum zaten. Günde minimum 3-4 saat dinliyorum. Birşeyler izlemekte bir süre sonra sıkıyor ya. Netflixt'e bir sürü dizi izledim zaten. Daha çok kendimi geliştirebileceğim birşeyler istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer komşuların bakımından sıkıntı çekmezsen gitar çalabilirsin. Spor da yapabilirsin.
deGGa dedi: Müzik dinlemeyi çok seviyorum zaten. Günde minimum 3-4 saat dinliyorum. Birşeyler izlemekte bir süre sonra sıkıyor ya. Netflixt'e bir sürü dizi izledim zaten. Daha çok kendimi geliştirebileceğim birşeyler istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer komşuların bakımından sıkıntı çekmezsen gitar çalabilirsin. Spor da yapabilirsin.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #15 Sınav zamanı bilgisayar oynamanızı tavsiye etmiyorum. Oynama şansınız varsa satranç öneriyorum, jenga öneriyorum özellikle Tabu.
Sınav zamanı bilgisayar oynamanızı tavsiye etmiyorum. Oynama şansınız varsa satranç öneriyorum, jenga öneriyorum özellikle Tabu.