XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #21 freakcnsl dedi: Sanaldan mı? Asla. Bizim sınıfta ki kızların hepsi fitne fesatlığın peşinde. Erkekler de kendini kabadayı sanıyor. Genişletmek için tıkla... Kocaman sınıfta bütün kızlar fitne fesat bir sen iyisin yani. Saçma geldi bana.
freakcnsl dedi: Sanaldan mı? Asla. Bizim sınıfta ki kızların hepsi fitne fesatlığın peşinde. Erkekler de kendini kabadayı sanıyor. Genişletmek için tıkla... Kocaman sınıfta bütün kızlar fitne fesat bir sen iyisin yani. Saçma geldi bana.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #22 Oturulur ve 10 kere LOTR izlenir sonra biraz daha izlenir ve biraz daha eğer sıkılırsanda Hobbit izlersin hooooop 1 hafta bitmiş.
Oturulur ve 10 kere LOTR izlenir sonra biraz daha izlenir ve biraz daha eğer sıkılırsanda Hobbit izlersin hooooop 1 hafta bitmiş.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #23 freakcnsl dedi: Merhabalar. Karantinadayım. Corona olduk. Ama ben gayet iyiyim. O yüzden 1 hafta okula gidemeyeceğim. Evde çok sıkılıyorum. Çok hareketli insanımdır. Dışarıda çıkamıyorum maalesef. Evde neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yemek yap ailen mutlu olur.
freakcnsl dedi: Merhabalar. Karantinadayım. Corona olduk. Ama ben gayet iyiyim. O yüzden 1 hafta okula gidemeyeceğim. Evde çok sıkılıyorum. Çok hareketli insanımdır. Dışarıda çıkamıyorum maalesef. Evde neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yemek yap ailen mutlu olur.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #24 Ben de karantinadayım, sadece uyumak sıkıcı gelmiyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 9 Ocak 2022 #25 freakcnsl dedi: Şimdi bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekleyeyim, Alight Motion bayağı profesyonel bir uygulama. Basit işlerde yapılır tabii, ama telefonun After Effects'idir Alight Motion.
freakcnsl dedi: Şimdi bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekleyeyim, Alight Motion bayağı profesyonel bir uygulama. Basit işlerde yapılır tabii, ama telefonun After Effects'idir Alight Motion.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #26 XEfe.Bey dedi: Kocaman sınıfta bütün kızlar fitne fesat bir sen iyisin yani. Saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam övünmek gibi olmasın ben olgunum. Ciddiyim bizim bir sınıfı görsen.
XEfe.Bey dedi: Kocaman sınıfta bütün kızlar fitne fesat bir sen iyisin yani. Saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam övünmek gibi olmasın ben olgunum. Ciddiyim bizim bir sınıfı görsen.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #27 freakcnsl dedi: Hocam övünmek gibi olmasın ben olgunum. Ciddiyim bizim bir sınıfı görsen. Genişletmek için tıkla... Olgun olma sende.
freakcnsl dedi: Hocam övünmek gibi olmasın ben olgunum. Ciddiyim bizim bir sınıfı görsen. Genişletmek için tıkla... Olgun olma sende.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #28 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam ekleyeyim, alight Motion bayağı profesyonel bir uygulama. Basit işlerde yapılır tabii, ama telefonun After Effects'idir alight Motion. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yükledim. Hiçbir şey anlamadım. Karışık. XEfe.Bey dedi: Olgun olma sende. Genişletmek için tıkla... Onlar için karakterimi mi bozayım? Hocam ben aktivite önerin diyorum. Je m en fiche dedi: Yemek yap ailen mutlu olur. Genişletmek için tıkla... Makarna ve pilav biliyorum bir tek. bacoen dedi: Ben de karantinadayım, sadece uyumak sıkıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun size.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam ekleyeyim, alight Motion bayağı profesyonel bir uygulama. Basit işlerde yapılır tabii, ama telefonun After Effects'idir alight Motion. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yükledim. Hiçbir şey anlamadım. Karışık. XEfe.Bey dedi: Olgun olma sende. Genişletmek için tıkla... Onlar için karakterimi mi bozayım? Hocam ben aktivite önerin diyorum. Je m en fiche dedi: Yemek yap ailen mutlu olur. Genişletmek için tıkla... Makarna ve pilav biliyorum bir tek. bacoen dedi: Ben de karantinadayım, sadece uyumak sıkıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun size.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #29 XEfe.Bey dedi: Olgun olma sende. Genişletmek için tıkla... Niye takıldın hocam bu kadar okulu bitirdinmi bilmiyorum fakat herkes yaşından gereksiz küçük.
XEfe.Bey dedi: Olgun olma sende. Genişletmek için tıkla... Niye takıldın hocam bu kadar okulu bitirdinmi bilmiyorum fakat herkes yaşından gereksiz küçük.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #30 freakcnsl dedi: Onlar için karakterimi mi bozayım? Hocam ben aktivite önerin diyorum. Genişletmek için tıkla... Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. supprime dedi: Niye takıldın hocam bu kadar okulu bitirdinmi bilmiyorum fakat herkes yaşından gereksiz küçük. Genişletmek için tıkla... Yok ben yeni başladım liseye.
freakcnsl dedi: Onlar için karakterimi mi bozayım? Hocam ben aktivite önerin diyorum. Genişletmek için tıkla... Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. supprime dedi: Niye takıldın hocam bu kadar okulu bitirdinmi bilmiyorum fakat herkes yaşından gereksiz küçük. Genişletmek için tıkla... Yok ben yeni başladım liseye.