freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #31 XEfe.Bey dedi: Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. Yok ben yeni başladım liseye. Genişletmek için tıkla... Hocam benim karakterim bu. Hem onların çoğu cıvık.
XEfe.Bey dedi: Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. Yok ben yeni başladım liseye. Genişletmek için tıkla... Hocam benim karakterim bu. Hem onların çoğu cıvık.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #32 freakcnsl dedi: Hocam benim karakterim bu. Hem onların çoğu cıvık. Genişletmek için tıkla... Derslerin nasıl?
freakcnsl dedi: Hocam benim karakterim bu. Hem onların çoğu cıvık. Genişletmek için tıkla... Derslerin nasıl?
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #33 freakcnsl dedi: Hocam sistemim çok yüksek değil. Oyun dışında önerebileceğiniz şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Film ve dizi izleyebilirsin,kitap okuya bilirsin müzikal aletlere ilgin varsa evde çalmayı öğrenebilirsin vs.
freakcnsl dedi: Hocam sistemim çok yüksek değil. Oyun dışında önerebileceğiniz şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Film ve dizi izleyebilirsin,kitap okuya bilirsin müzikal aletlere ilgin varsa evde çalmayı öğrenebilirsin vs.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #34 XEfe.Bey dedi: Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. Yok ben yeni başladım liseye. Genişletmek için tıkla... Yaşından olgun olmakla yaşını yaşamak farklı şeyler ha fazla olgun olursan bu onların çocuk olduğunu göstermez internet ortamındaki salak salak esprilere gülen arkadaşının kitaplarına komikmiş gibi yazılar yazan (cııvık yazılar) insanlar var.
XEfe.Bey dedi: Karakterini boz demedim yani yaşından daha olgun olunca ne oluyor. Sende onlar gibi davran arkadaşlık kur yaşın gibi davran. Yok ben yeni başladım liseye. Genişletmek için tıkla... Yaşından olgun olmakla yaşını yaşamak farklı şeyler ha fazla olgun olursan bu onların çocuk olduğunu göstermez internet ortamındaki salak salak esprilere gülen arkadaşının kitaplarına komikmiş gibi yazılar yazan (cııvık yazılar) insanlar var.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #35 XEfe.Bey dedi: Derslerin nasıl? Genişletmek için tıkla... Ortalama. 2. sınavları düşürdüm.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 9 Ocak 2022 #36 freakcnsl dedi: Sanaldan mı? Asla. Bizim sınıfta ki kızların hepsi fitne fesatlığın peşinde. Erkekler de kendini kabadayı sanıyor. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dediniz ki? benim sanaldan 7 yıldır konuştuğum kaliteli dostlarım var hatta bazılarınla buluştuk.
freakcnsl dedi: Sanaldan mı? Asla. Bizim sınıfta ki kızların hepsi fitne fesatlığın peşinde. Erkekler de kendini kabadayı sanıyor. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dediniz ki? benim sanaldan 7 yıldır konuştuğum kaliteli dostlarım var hatta bazılarınla buluştuk.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #37 Gta 4 ve episodes from liberty city, max payne 3 dene güzel oyunlar.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #38 Gülhane Gazozu dedi: Niye öyle dediniz ki? Benim sanaldan 7 yıldır konuştuğum kaliteli dostlarım var hatta bazılarınla buluştuk. Genişletmek için tıkla... Hocam sevmiyorum sanaldan.
Gülhane Gazozu dedi: Niye öyle dediniz ki? Benim sanaldan 7 yıldır konuştuğum kaliteli dostlarım var hatta bazılarınla buluştuk. Genişletmek için tıkla... Hocam sevmiyorum sanaldan.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #39 freakcnsl dedi: Ortalama. 2. sınavları düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Oyun, film önerisi istemek yerine 1 hafta sınavlarına çalışıp 2. dönem güzel notlar alırsan sınıfta arkadaş bulursun.
freakcnsl dedi: Ortalama. 2. sınavları düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Oyun, film önerisi istemek yerine 1 hafta sınavlarına çalışıp 2. dönem güzel notlar alırsan sınıfta arkadaş bulursun.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #40 XEfe.Bey dedi: Oyun, film önerisi istemek yerine 1 hafta sınavlarına çalışıp 2. dönem güzel notlar alırsan sınıfta arkadaş bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah akşam ders yapmayacağım hani.
XEfe.Bey dedi: Oyun, film önerisi istemek yerine 1 hafta sınavlarına çalışıp 2. dönem güzel notlar alırsan sınıfta arkadaş bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah akşam ders yapmayacağım hani.