Birkaç gün önce Vodafone Her şey Yanımda'dan bir şeyler aldım ve bugün kargoya verildi. Maalesef dün başka bir şehre gitmek zorunda kaldık ve kargoyu alabilecek kimse yok. Ne yapmam gerekiyor?
Birkaç gün önce Vodafone her şey yanımda'dan bir şeyler aldım ve bugün kargoya verildi. Maalesef dün başka bir şehre gitmek zorunda kaldık ve kargoyu alabilecek kimse yok. Ne yapmam gerekiyor?
Kaç gün sonra döneceksiniz? Eğer küçük bir şey ise bir yerlere bırakıp gidebilir ya da komşunuz alabilir. Eğer erken dönecekseniz yanlış bilmiyorsam 2-3 gün boyunca şubede durup geri gidiyor. Şubeden gidip alabilirsiniz.
Birkaç gün önce Vodafone Her şey Yanımda'dan bir şeyler aldım ve bugün kargoya verildi. Maalesef dün başka bir şehre gitmek zorunda kaldık ve kargoyu alabilecek kimse yok. Ne yapmam gerekiyor?
Kargo şubesini arayıp komşularınıza veya bir tanıdığınıza bırakmalarını rica edebilirsiniz. Benim karşı komşum da 6 ay şehirde 6 ay köyde kalıyor. Köyde olduğu süreçte ona gelen kargoları ben emaneten alıyorum.
Kargo şubesini arayıp komşularınıza veya bir tanıdığınıza bırakmalarını rica edebilirsiniz. Benim karşı komşum da 6 ay şehirde 6 ay köyde kalıyor. Köyde olduğu süreçte ona gelen kargoları ben emaneten alıyorum.