A Atijesterr Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam Aras Kargo firmasından kargo ev geldiler ama evde yoktum ne yapmalıyım?
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #2 Atijesterr dedi: Arkadaşlar selam Aras Kargo firmasından kargo ev geldiler ama evde yoktum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kuryeyi ara ya yakın markete falan bıraksın ya da şubeden alacağım diyebilirsiniz.
Atijesterr dedi: Arkadaşlar selam Aras Kargo firmasından kargo ev geldiler ama evde yoktum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kuryeyi ara ya yakın markete falan bıraksın ya da şubeden alacağım diyebilirsiniz.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.188 Makaleler 1 Çözümler 44 13 Mayıs 2024 #4 Atijesterr dedi: Arkadaşlar selam Aras Kargo firmasından kargo ev geldiler ama evde yoktum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ara şubeyi yerini öğren git al.
Atijesterr dedi: Arkadaşlar selam Aras Kargo firmasından kargo ev geldiler ama evde yoktum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ara şubeyi yerini öğren git al.
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 13 Mayıs 2024 #5 Şubeye gidebiliyorsan şubeye git, olmadı komşuya biraktir bunların hiç biri olmaz ise; zaten diğer gün tekrar dağıtıma çıkar.
Şubeye gidebiliyorsan şubeye git, olmadı komşuya biraktir bunların hiç biri olmaz ise; zaten diğer gün tekrar dağıtıma çıkar.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #6 Sen yine ara şubeyi belki geri gider.
A Atijesterr Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #7 777608 dedi: Şubeye gidebiliyorsan şubeye git, olmadı komşuya biraktir bunların hiç biri olmaz ise; zaten diğer gün tekrar dağıtıma çıkar. Genişletmek için tıkla... KökTürk dedi: Ara şubeyi yerini öğren git al. Genişletmek için tıkla... Ne zamana alıyım sizce ş
777608 dedi: Şubeye gidebiliyorsan şubeye git, olmadı komşuya biraktir bunların hiç biri olmaz ise; zaten diğer gün tekrar dağıtıma çıkar. Genişletmek için tıkla... KökTürk dedi: Ara şubeyi yerini öğren git al. Genişletmek için tıkla... Ne zamana alıyım sizce ş
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #8 Atijesterr dedi: Ne zamana alayım sizce ş Genişletmek için tıkla... Müsaitsen bugün değilsen yarın alacağını söyle zaten kargo şubesi 5'te kapanır maksimum
Atijesterr dedi: Ne zamana alayım sizce ş Genişletmek için tıkla... Müsaitsen bugün değilsen yarın alacağını söyle zaten kargo şubesi 5'te kapanır maksimum
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 13 Mayıs 2024 #9 Atijesterr dedi: Ne zamana alıyım sizce ş Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar dağıtıma çıkar zaten. Kargo şubesine yakinsan bugun gidip alabilirsin fakat kargo aracının şubeye uğramış olması gerekiyor.
Atijesterr dedi: Ne zamana alıyım sizce ş Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar dağıtıma çıkar zaten. Kargo şubesine yakinsan bugun gidip alabilirsin fakat kargo aracının şubeye uğramış olması gerekiyor.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2024 #10 777608 dedi: Yarın tekrar dağıtıma çıkar zaten. Kargo şubesine yakinsan bugun gidip alabilirsin fakat kargo aracının şubeye uğramış olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kargoyu dağıtıma çıkarmayıp geri gönderebilirler şubeyi arasın.
777608 dedi: Yarın tekrar dağıtıma çıkar zaten. Kargo şubesine yakinsan bugun gidip alabilirsin fakat kargo aracının şubeye uğramış olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kargoyu dağıtıma çıkarmayıp geri gönderebilirler şubeyi arasın.