stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 28 Haziran 2022 #11 BriefsHyper dedi: Hocam hangi programı kullanırsanız kullanın aynı takılma olacaktır Wi-Fi adaptör veya router alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet arada 1 saniyelik takılma giriyor. Ama performanstan memnunum. Sadece Team'dan daha iyisi var mı diye sormak istedim. Kunget dedi: İş yeri benim olmadığı için o kadarını yapamam valla Genişletmek için tıkla... Aynen onun için not düştüm işte. Şimdi memur sanıp tavata yapmasınlar diye.
BriefsHyper dedi: Hocam hangi programı kullanırsanız kullanın aynı takılma olacaktır Wi-Fi adaptör veya router alıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet arada 1 saniyelik takılma giriyor. Ama performanstan memnunum. Sadece Team'dan daha iyisi var mı diye sormak istedim. Kunget dedi: İş yeri benim olmadığı için o kadarını yapamam valla Genişletmek için tıkla... Aynen onun için not düştüm işte. Şimdi memur sanıp tavata yapmasınlar diye.
dombilis Picopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 164 Çözümler 4 28 Haziran 2022 #12 stalist dedi: Evet arada 1 saniyelik takılma giriyor. Ama performanstan memnunum. Sadece Team'dan daha iyisi var mı diye sormak istedim. Aynen onun için not düştüm işte. Şimdi memur sanıp tavata yapmasınlar diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeli nedir.
stalist dedi: Evet arada 1 saniyelik takılma giriyor. Ama performanstan memnunum. Sadece Team'dan daha iyisi var mı diye sormak istedim. Aynen onun için not düştüm işte. Şimdi memur sanıp tavata yapmasınlar diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeli nedir.