Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar sabahtan beri kafayı yıyorum psıkolojım bozuldu, evde cırcır bozegı var sese gidiyorum hiçbir şey yok sesın geldıgı yerde. artık psıkolıjım bozuldu yatmaya calısıyorum yatamıyorum nasıl kovacağım şunu taktik verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Arkadaşlar sabahtan beri kafayı yıyorum psıkolojım bozuldu, evde cırcır bozegı var sese gidiyorum hiçbir şey yok sesın geldıgı yerde. artık psıkolıjım bozuldu yatmaya calısıyorum yatamıyorum nasıl kovacağım şunu taktik verir misiniz?
Lokantacı Oray Bey Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Böcek ilacı sıkabilirsin veya bir ilaçlama şirketini ara onlarda böceği gazın içinde öldürsün.
AgresifSoan Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Hocam bulursanız kanadına zeytinyağı dökünce susuyorlar haberiniz olsun.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 AgresifSoan dedi: Hocam bulursanız kanadına zeytinyağı dökünce susuyorlar haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bi bulsam zeytınyagına gerek kalmayacak.
AgresifSoan dedi: Hocam bulursanız kanadına zeytinyağı dökünce susuyorlar haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Bi bulsam zeytınyagına gerek kalmayacak.
AgresifSoan Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 özgürrrrv dedi: Bir bulsam zeytınyagına gerek kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Kanatlarını sürtüp ama ses çıkartamaması komik oluyor.
özgürrrrv dedi: Bir bulsam zeytınyagına gerek kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Kanatlarını sürtüp ama ses çıkartamaması komik oluyor.
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 AgresifSoan dedi: Kanatlarını sürtüp ama ses çıkartamaması komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Bulayim bi onu taktık ısterım bırazda o sınırlensın.
AgresifSoan dedi: Kanatlarını sürtüp ama ses çıkartamaması komik oluyor. Genişletmek için tıkla... Bulayim bi onu taktık ısterım bırazda o sınırlensın.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 ulan iyi ruh hastasınız he, sinir hastası edeceksiniz böceği
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #8 Böcek İlacı.