H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 1 Aralık 2024 #11 Tarikme dedi: Evet. Ama yanılma ihtimaline karşı bir TTNet bayisine sorun o küçük cihaz mı interneti dağıtıyor diye. Gayet güzel olur. Sadece azıcık kablo gezmiş olur etrafta. Deneyince sonucu yazın Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam son bir sorum olacaktı hangi kabloyu kullanmalıyım ?
Tarikme dedi: Evet. Ama yanılma ihtimaline karşı bir TTNet bayisine sorun o küçük cihaz mı interneti dağıtıyor diye. Gayet güzel olur. Sadece azıcık kablo gezmiş olur etrafta. Deneyince sonucu yazın Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam son bir sorum olacaktı hangi kabloyu kullanmalıyım ?
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Aralık 2024 #12 O girişe sığan herhangi bir ethernet kablosu. Sipariş verecekseniz CAT6
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 1 Aralık 2024 #13 Tarikme dedi: O girişe sığan herhangi bir ethernet kablosu. Sipariş verecekseniz CAT6 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımınız için.Pc geldiğinde deneyip sonucu yazarım buraya.
Tarikme dedi: O girişe sığan herhangi bir ethernet kablosu. Sipariş verecekseniz CAT6 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımınız için.Pc geldiğinde deneyip sonucu yazarım buraya.
holdonfellas Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 58 Çözümler 1 Salı 17:25 #14 Selamlar konu üzerinden zaman geçmiş ama yine de sormak istedim ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum hocam, siz çözebildiniz mi bu problemi?
Selamlar konu üzerinden zaman geçmiş ama yine de sormak istedim ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum hocam, siz çözebildiniz mi bu problemi?