Evdeki Ethernet girişleri nasıl kullanılabilir?

Emir YOL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar selam. Evdeki Wi-Fi odalara yetişene kadar internet hızı bayağı yavaş geliyor. Bende kayıpsız internet için Ethernet girişlerini kullanmak istedim. Evimde Ethernet girişleri mevcut ama nasıl çalışır bilmiyorum. Bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_0247.jpeg
    IMG_0247.jpeg
    160,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0249.jpeg
    IMG_0249.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0250.jpeg
    IMG_0250.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 36
Dostlar selam. Evdeki Wi-Fi odalara yetişene kadar internet hızı bayağı yavaş geliyor. Bende kayıpsız internet için Ethernet girişlerini kullanmak istedim. Evimde Ethernet girişleri mevcut ama nasıl çalışır bilmiyorum. Bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?
Kutu içindeki boştakileri bir router'a bağlayıp, router'i da evdeki modemine bağlayıp tüm ethernet girişlerine internet verebilirsin.

Ya da sadece senin odandaki kabloyu bulup, ona ara parça ve kablo takıp modeme takacaksın, odandaki ethernet çalışacak. Tabi sende kasanı veya laptopunu ethernet ile bağlarsın, mis gibi olur.

Kutu içindeki boştakileri bir Router'a bağlayıp, Router'i da evdeki modemine bağlayıp tüm Ethernet girişlerine internet verebilirsin.

Ya da sadece senin odandaki kabloyu bulup, ona ara parça ve kablo takıp modeme takacaksın, odandaki Ethernet çalışacak. Tabii sende kasanı veya laptopunu Ethernet ile bağlarsın, mis gibi olur.

Router gerekiyor değil mi illaki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı