Evdeki hamam böceklerinden nasıl kurtulunur?

solarka

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gündür evde küçük küçük böcekler geziyor. Yaz ayı dışarıdan gelmiştir diye önemsemedim. Bugün komşu ile konuşunca onun evinde çok daha fazla olduğunu öğrendim. Rögar kapağına bakmışlar ve orada da hayli fazla görülmüş. Duş gideri içerisine domestos dökmüşler sabah bir avuç böcek varmış. En net bu kadar gelebildim. Hamam böceği mi bunlar bilgisi olan var mı? Ne yapmalıyım?

Hangi kategori seçilmeli bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20250611-WA0037.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG-20250611-WA0033.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 124
ilaç şirketi gelip rögar kapagını açıp ilaçlama yapmalı. evdekiler için Raid Hamam Böceği Yemi 6’lı Her Tablet ile 3 Ay Koruma alabilirsin.

Bu böcekler bizim evi ev temiz olmasına rağmen birkaç ay önce basmıştı ve işin ilginci sadece mutfaktan çıkıyordu. Daha sonra bina toplantısında konu açıldığında başkalarınında evinde az çok bu sorunun olduğunu öğrendik.
En son tüm bina toplanıp ilaçlama yaptırdı binaya. Bu ilaçlamadan sonra bile bitmedi ve günlük olarak mutfağı ilaçladık. Şu anda bir problem yok.

Öncelikle evde genelde nerede çıktıklarını tespit edin.

İkinci olarak bina yönetimine bildirin ve sizinle birlikte komşunun evinde bu böceklerin çıkmış olmasını gerekçe göstererek tüm bina sakinleri olarak bir ilaçlama şirketi ile anlaşın.

Son olarak günlük olarak kendiniz ilaçlama yapın.

Geçmiş olsun.
Can sıkıcı bir sorun.

Bizim evde şuan aşırı fazla yok. Bugün rögarı ilaçlattık gelen adam alman hamam böceği olduğunu söyledi ve jel önerdi. Onlardan alıp deneyeceğiz bakalım ne olacak. Giderleri kapattık ihtiyaç olmadıkça açmıyoruz.

Jel oldukca ise yariyor hocam ama evcil hayvan varsa dikkat edin onlayin ulasamayacagi, giremeyecegi yerlere surun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…