Çözüldü Evdeki hiçbir cihaz internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kusankaktus12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h
Merhaba arkadaşlar, şimdi bizim evden çeken 2 tane ağ var. biri komşumun ağı "asus_f5_5g" bir de benim ağım "Türk telekomtp677_2.5GHz" neyse bizim evdeki aygıtlar Türk Telekom'a bağlı. Bir anda hepsinin interneti gitti. İnternete girmeye çalışıyorum bağlanıyor... da kalıyor. Ben de komuşum internetine bağlanayım dedim. Onun internetine bağlanmaya çalışınca aynı hatayı veriyor. Yani evdeki bütün cihazların internete erişimi bir şekilde kısıtlanmış. Sadece telefonlarda mobil veri çalışıyor ve internete Ethernet'le bağlı olan bilgisayarım. Komşumu aradım kendi internetine bağlanıp bağlanamadığını sordum ve bağlandığını bir sorun olmadığını söyledi. Benim evimdeki cihazların internet bağlantısı neden bloke oldu bir çözüm var mı?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, şimdi bizim evden çeken 2 tane ağ var. biri komşumun ağı "asus_f5_5g" bir de benim ağım "Türk telekomtp677_2.5GHz" neyse bizim evdeki aygıtlar Türk Telekom'a bağlı. Bir anda hepsinin interneti gitti. İnternete girmeye çalışıyorum bağlanıyor... da kalıyor. Ben de komuşum internetine bağlanayım dedim. Onun internetine bağlanmaya çalışınca aynı hatayı veriyor. Yani evdeki bütün cihazların internete erişimi bir şekilde kısıtlanmış. Sadece telefonlarda mobil veri çalışıyor ve internete Ethernet'le bağlı olan bilgisayarım. Komşumu aradım kendi internetine bağlanıp bağlanamadığını sordum ve bağlandığını bir sorun olmadığını söyledi. Benim evimdeki cihazların internet bağlantısı neden bloke oldu bir çözüm var mı?
Kapatıp açmayı denemediysen dene, yetmezse arkasındaki veya bir tarafındaki deliğe ataş ucu sokarak bekleyip Resetleyebilirsin, zaten orjinal isminde kullanıyorsun şifreler de aynıdır.
Kapatıp açmayı denemediysen dene, yetmezse arkasındaki veya bir tarafındaki deliğe ataş ucu sokarak bekleyip Resetleyebilirsin, zaten orjinal isminde kullanıyorsun şifreler de aynıdır.

Çözüm
Kapatıp açmayı denemediysen dene, yetmezse arkasındaki veya bir tarafındaki deliğe ataş ucu sokarak bekleyip resetleyebilirsin, zaten orijinal isminde kullanıyorsun şifreler de aynıdır.

Tamam da bizim internetle alakalı olsaydı ben komşumun internetine bağlanırdım komşumun internetine de bağlanamıyor evdeki cihazlar.

Tamam da bizim internetle alakalı olsaydı ben komşumun internetine bağlanırdım komşumun internetine de bağlanamıyor evdeki cihazlar.

Önceden bağlandıysanız komşunun internetine Mac adresinden cihazlarınızı engellemiş olabilir. Kendi internetinize gelince modemi sıfırlayın arayüzüne girip yeni isim ve şifre oluşturun.

Komşun ek bir ayar yapmamışsa @SmudgeCat 'in dediği gibi, evdeki modemi ve diğer tüm aletleri resetlemeyi denemek gerekiyor. Modemden değilse sorun, eldeki aletlerdedir ama modemden başlamak en doğrusudur çünkü ortak nokta kendisi.

Komşun ek bir ayar yapmamışsa @SmudgeCat'in dediği gibi, evdeki modemi ve diğer tüm aletleri resetlemeyi denemek gerekiyor. Modemden değilse sorun, eldeki aletlerdedir ama modemden başlamak en doğrusudur çünkü ortak nokta kendisi.

Nasıl oldu bilmiyorum. İnterneti kapatıp açınca düzeldi komşumun internetine de bağlana biliyorum artık. Sağ olun cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı