Arkadaşlar evimde internetim var modem Türk Telekom evimden 100 metre ileride dükkanım var dükkana ekstra internet almak istemiyorum ama interneti dükkandanda kullanmak istiyorum Wi-Fi olarak kablosuz kullanmak istiyorum ama sinyal gelmiyor tabii ki dükkana nasıl bir şey yapabilirim hangi cihazları kullanabilirim önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Misalen Alt komşunuz da internet var ve ortak kullanıyorsunuz ama modem onlarda. Wifi Repeater alırsanız Komşunuzun modemini, Kendi evinize sinyalini çekip tüm odaya dağıtıyor.
Misalen Alt komşunuz da internet var ve ortak kullanıyorsunuz ama modem onlarda. Wifi Repeater alırsanız Komşunuzun modemini, Kendi evinize sinyalini çekip tüm odaya dağıtıyor.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.