S soja Femtopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Evdeki malzemelerle laptop için stand nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2021
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.236 Çözümler 4 17 Kasım 2021 #2 Şöyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir.
MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #3 Ben telefonumun kabını laptopun altına koydum ve ağırlık merkezini dengeledim o şekilde kullanıyorum hocam. 4 parmak yukarıda bayağı mesafe var masayla. Tavsiye ederim.
Ben telefonumun kabını laptopun altına koydum ve ağırlık merkezini dengeledim o şekilde kullanıyorum hocam. 4 parmak yukarıda bayağı mesafe var masayla. Tavsiye ederim.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 17 Kasım 2021 #4 İki kitapla bu iş çözülür. Daha göze yakışan bir şey için fotoblok alıp kesebilirsiniz.
S soja Femtopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 oylesine1i dedi: Şöyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim MissionTroll dedi: İki kitapla bu iş çözülür. Daha göze yakışan bir şey için fotoblok alıp kesebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
oylesine1i dedi: Şöyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim MissionTroll dedi: İki kitapla bu iş çözülür. Daha göze yakışan bir şey için fotoblok alıp kesebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim