Evden çalışma için ev interneti önerileri

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum gibi evde çalışmaya uygun kesintisiz sürekli olarak gitmeyen iyi hızda bir internet arayışındayım şu anki internetimiz Vodafone ev interneti ve zamanında 100 mps yapılmıştı ama şimdi onları aradığımızda altyapımıza bakılmadan bunun yapıldığı ve Max 50'yi gördüğü söylendi çok çok mağdur durumdayız sizden ricam bir el atın konuya. Vardiyalarım çok değişken bu hafta boyunca evdeyim bu internet beni yaşlandırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kullanıyorum ben memnunum. Bilişim sektöründe çalışıyorum internete ekstra dikkat ediyorum. Çok oyun oynadığımdan sürekli 100-150Gb oyun yüklüyorum. Evde 4 kişiyiz oyun yüklenirken sorun yaşayan görmedim daha. Teknik destek konusunda da başarılılar ben beğeniyorum.

Tabii öncesinde Turknetin sitesinden altyapı sorgulatman daha iyi olur.

Turknet kullanıyorum ben memnunum. Bilişim sektöründe çalışıyorum internete ekstra dikkat ediyorum. Çok oyun oynadığımdan sürekli 100-150Gb oyun yüklüyorum. Evde 4 kişiyiz oyun yüklenirken sorun yaşayan görmedim daha. Teknik destek konusunda da başarılılar ben beğeniyorum.

Tabii öncesinde Turknetin sitesinden altyapı sorgulatman daha iyi olur.
Ben de turknete geçiş yapmak istiyorum ama bizim altyapımızla ilgili bir durum yaşandığı için biraz çekincelerim vardı çok teşekkür ederim durumu da size anlatmış olayım vodafonedeki iş bilmez bir çalışan bizim altyapımızın ne olduğunu bakmadan bize 100 mps tanımlamış bizim aldığımız bilgiye göre biz en fazla 50 sini kullanıyormuşuz bu yanlış işlemden dolayı çalışan da bozuldu tanımlandığından beri bu hatayı yaşıyorduk

Tatsız bir durummuş para iadesi isteseydiniz keşke. Yine de Turknet, Kablonet altapıyı sorgulatın ben de merak ettim açıkçası kaç veriyor.

Bir kısmını Turknet karşılıyor diye biliyorum. Hakem heyetine konuyla ilgili başvurursan yüksek ihtimalle cayma bedeli de ödemeden ayrılırsın. Çünkü 100 Mbbps anlaştın ve sonucunda 50 Mbbps alıyorsun. Dümdüz adam doğrama yerinde olsam ara durumu anlatır yardımcı olamayacaklarsa hakem heyetine başvuracağımı söylerdim. Müşteri hizmetlerinin hatası varsa yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı