Evden çalışmak mümkün müdür?

Bence yazılıma merakınız varsa bir bilgisayar edinmeniz ve freelance işler yapmanız iyi olur.
Yazılıma merakım var benim ama bilgisayarım yok işte. Freelance en mantıklısı gibi duruyor benim gözümde. Yukarıya da yazmıştım zaten buna benzer cevap gördün mü bilmiyorum

Yazılıma merakım var benim ama bilgisayarım yok işte. Freelance en mantıklısı gibi duruyor benim gözümde. Yukarıya da yazmıştım zaten buna benzer cevap gördün mü bilmiyorum
Evet gördüm ve zaten buna istinaden bir bilgisayara ihtiyacın olduğunu yazdım.

Ben yazılıma merak sarmisimdir bide mimaride iyiyimdir ama bilgisayarım yok iste güzel bir telefonum var ama
Şimdilik freelancer çalışabilirsiniz bionlukda. Ama ne yaparsanız bilemedim gerçekten. Bu seneyi freelancerlağa odak geçirmenizi öneririm araştırsanız iyi olur.

Şimdilik freelancer çalışabilirsiniz bionlukda. Ama ne yaparsanız bilemedim gerçekten. Bu seneyi freelancerlağa odak geçirmenizi öneririm araştırsanız iyi olur.
Fiverr daha iyidir heralde diye düşünüyorum cunku global zaten ve en popüler olduğu icin daha fazla para kazandırır belki

Fiverr daha iyidir heralde diye düşünüyorum cunku global zaten ve en popüler olduğu icin daha fazla para kazandırır belki
Hayır çok fazla kullanıcıya sahip buyuzden sizin ürününüze ulaşılması veya yorum yapılması zor. Hesap açıp bir kaç yan hesap açıp kendi hesabınıza urun satın alıp 5 yıldız verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…