Evden iş yapmak mümkün mü?

T.arda06

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba. Aslında bunu bayağıdır düşünüyorum ve acaba PS 3-4 Xbox Wii gibi konsollara Jailbreak ve oyun atmayı biliyorum. Bilgisayar tarafında da format falan atabilirim film oyun atarım belki bu kafada böyle evden bir işe girişsem olur mu ki. Bazen akıl almak iyi oluyor ama bu işi izinsiz yapmanın hele ki evden yapacağım cezası varmış sanırım ondan yine de sormak bir şansımı zorlamak istedim.

Vergi iş yeri cart curt anladınız siz. Ayrıca yapabilseniz bile tutmaz. Resmi yeri belli olan bilgisayarcı varken 14 yaşındaki CS bağımlısı eleman neden iş yeri olmayan kim olduğu belli olmayan birine bilgisayarını veya PS4'ünü teslim etsin ki? Bu yönüyle de düşünmek lazım.

Bu söylediğiniz işleri herkes yapabiliyor. Evden yapıp da tutturmak biraz zor olabilir

Biliyorum ama bu devirde bu işle uğraşan kalmadı. Belki ilgilenen olur diye düşünmüştüm başka bir öneriniz var mı peki evden 3-5 bir şey kazanabileceğim bir iş modeli

Vergi iş yeri cart curt anladınız siz. Ayrıca yapabilseniz bile tutmaz. Resmi yeri belli olan bilgisayarcı varken 14 yaşındaki CS bağımlısı eleman neden bilgisayarını iş yeri olmayan kim olduğu belli olmayan birine bilgisayarınız veya PS4'ünü teslim etsin ki? Bu yönüyle de düşünmek lazım.
doğru o tarafını düşünmedim bak. eş dost akrabaya yapacağız o halde sorup soruşturup

Merhaba. Aslında bunu bayağıdır düşünüyorum ve acaba PS 3-4 Xbox Wii gibi konsollara Jailbreak ve oyun atmayı biliyorum. Bilgisayar tarafında da format falan atabilirim film oyun atarım belki bu kafada böyle evden bir işe girişsem olur mu ki. Bazen akıl almak iyi oluyor ama bu işi izinsiz yapmanın hele ki evden yapacağım cezası varmış sanırım ondan yine de sormak bir şansımı zorlamak istedim.

Pek bir para kazanamazsınız gibi.

Hocam,

Farklı bir görüş sunmak istiyorum:

SEO öğrenerek ENG tarzı NICH siteler yapabilirsiniz, ADSENSE üzerinden değil ADSTERRA ile USDT dolar bazında REKLAM gösterimlerinden gelir elde etmek mümkün.

Bunun için R10.NET platformu üzerinde bilgisi güzel olan hocalarımız var, sadece öneride bulundum.

Biliyorum ama bu devirde bu işle uğraşan kalmadı. Belki ilgilenen olur diye düşünmüştüm başka bir öneriniz var mı peki evden 3-5 bir şey kazanabileceğim bir iş modeli

doğru o tarafını düşünmedim bak. eş dost akrabaya yapacağız o halde sorup soruşturup
Hocam kimse size iş tavsiyesi vermez, veremez. Neye yeteneğiniz var, neye ilginiz var bilmiyorum. Kendi ilgi alanlarınıza veya yeteneğinize göre şekil alır bu. Mesela birisi yazılım bilir öyle kazanır, biri grafikerlik yaparak kazanır vesaire.

Hocam,

Farklı bir görüş sunmak istiyorum:

SEO öğrenerek ENG tarzı NICH siteler yapabilirsiniz, ADSENSE üzerinden değil ADSTERRA ile USDT dolar bazında REKLAM gösterimlerinden gelir elde etmek mümkün.

Bunun için R10.NET platformu üzerinde bilgisi güzel olan hocalarımız var, sadece öneride bulundum.
bunu bir araştıracağım görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Hocam kimse size iş tavsiyesi vermez, veremez. Neye yeteneğiniz var, neye ilginiz var bilmiyorum. Kendi ilgi alanlarınıza veya yeteneğinize göre şekil alır bu. Mesela birisi yazılım bilir öyle kazanır, biri grafikerlik yaparak kazanır vesaire.

Haklısınız hocam aslında sadece merakımdan sormuştum bu soruyu fakat bende bu sorduğum sorudan sonra bayağı bir araştırdım ve bu işten vazgeçtim. Gerek çevreme gerek bu işle uğraşan insanlara sordum ve böyle bir işi yapmak, bundan para kazanmak zaten zor iken yani oyun konsolu kırma format atma gibi bir iş için müşteri bulmak zor iken bir de etrafta bu işle ilgilenen 100 lerce dükkan da olunca bende vazgeçtim şimdilik 3D modelleme tasarım ya da yazılım düşünüyorum. Aynı anda yeni bir dil öğrenmeye çalışıyorum ama bunları belki de ertelesem iyi olabilir. Şu anda önümde YKS sınavım var ve ona hazırlanmam benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam.

Hocam evden yapılabilir, lâkin tutmaz. Bu işle uğraşmayıp PlayStation kiralama işi yaparsanız daha iyi olur, çok güzel para var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı