Evden Kaçmak Zorunda Kalmak

Dostum durumuna gerçekten üzüldüm kalabileceğin bir arkadaşın veya akraban tanıdık vs birisi var mı?
Arkadaşım yok dogru düzgün. Akrabalar da bize misafirliğe gelmiyorlar onlara mı gitçem bide?

19 yaşınıza girmişsiniz bir iş bulup kendi evinize çıkabilirsiniz. Üstte bir arkadaş polis falan demiş onu dinlemeyin. Polis ne? Reşit olmuşsunuz artık aileniz ile bir bağınız yok zaten.
Artık ne sınava çalışabiliyorum, ne de işe gidebiliyorum. Odada hapis hayatı yaşıyorum resmen.
Görmüyor musun yukarda da yazdım yapma ya

Hücreye girdiğin zaman evini özlersin benden demesi. Ayrıca annen baban niye böyle yapıyorlar hiç sordun mu?

Ben manisada oturuyom lojman veren iş yerlerini sen biliyor musun? Ben o kadar yatılı iş ilanı bakıyorum bulamıyorum?

Hücreye girdiğin zaman evini özlersin benden demesi. Ayrıca annen baban niye böyle yapıyorlar hiç sordun mu?
Hiç sormasam daha iyi zaten anlıyorum neyin ne olduğunu. Ben sinirden öyle dedim hücreye giriyim daha iyi diye. Ama öyle zaten sen görmüyorsun ki sadece soylediklerimi görüyorsun ama bunun dahası da var da yazı çok uzun olur diye biraz kısa yazdım.

Valla hiç arkadaşım olmadı doğru düzgün.

Arkadaşım yok dogru düzgün. Akrabalar da bize misafirliğe gelmiyorlar onlara mı gitçem bide?

Görmüyor musun yukarda da yazdım yapma ya
Kendi başına bir eve çıkıp paranı kazanmana kim karşı çıkabilir? Reşit olmuşsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…