Uyku düzenimi çok bozdum her gün sabah yatıp akşam kalkıyorum.E iyi işte. Şarja sok telefonu, şarjdayken izle bir şeyler uykun gelir zaten.
Uyku düzenimi çok bozdum her gün sabah yatıp akşam kalkıyorum.E iyi işte. Şarja sok telefonu, şarjdayken izle bir şeyler uykun gelir zaten.
Bir günden bir şey olacağını düşünmüyorum.Uyku düzenimi çok bozdum her gün sabah yatıp akşam kalkıyorum.
Bugün uyumayı düşünüyor musun? Senin sayende ben düşünmüyorum da artık. Sabah namaza gidecek misin, malum bayram?Uyku düzenimi çok bozdum her gün sabah yatıp akşam kalkıyorum.
Çok gerçekçi bir uzay aracının uçtuğunu uyku sersemi pencereden gördüğümü biliyorum ama gerçek değildi halüsinasyondu.Hocam ama gerçek gibi bir sesti.
Dünde aynı konuyu açmışsın ayrıca bir başka üye de benzer bir konu açmıştı. Gördüğüm kadarıyla ya bazı kişiler boş muhabbet konuları açıp dikkat çekmeyi seviyor ya da cidden psikolojiler bozuk.
Gece koşma sesi duymak
Arkadaşlar gece 5 gibiydi ve yatak odasından salona giderken arkama baktım ve ilk baş küçük yürüme sesi sonra da biri üstüme koşarmış gibi ses geldi. Bu olaydan birkaç saat önce böyle konulara denk gelmiştim inanmamıştım, sizce psikolojik olabilir mi?www.technopat.net
Gece odamda sesler duyuyorum
Eğer uyku felcinin hayalleri değil de gerçekten uyumadan önce oluyorsa bunlar; 1-Parkeler, yerler gıcırdıyor ses binadan geliyor olabilir. Özellikle yeni evlerde olabilir. 2-Fareler oldukça fazla ses çıkarabiliyor Bunların hiçbiri değilse geriye tek neden kalıyor. Tıbbi neden. Onun için de...www.technopat.net
Gitmeyecem herhalde. Uyumayı düşünmüyorum zaten her gün sabahlıyorum akşamları yatıyorum. İyi geceler hocam.Bugün uyumayı düşünüyor musun? Senin sayende ben düşünmüyorum da artık. Sabah namaza gidecek misin, malum bayram?
Nas Felak okudum şimdi.Çok gerçekçi bir uzay aracının uçtuğunu uyku sersemi pencereden gördüğümü biliyorum ama gerçek değildi halüsinasyondu.
Hocam o değil de bende de benzeri komik bir durum oldu ne oldu varya mutfktan bir şey kırıldı sandım koştum baktım hiçbir şey olmamış meğer üst komşu bir şey düşürmüş artık bizim komşular o kadar gürültü yapıyorlar ki ben de bizden bir şey oldu sanıyorumArkadaşlar, gece 5 gibiydi ve yatak odasından salona giderken arkama baktım ve ilk baş küçük yürüme sesi sonra da biri üstüme koşarmış gibi ses geldi. Bu olaydan birkaç saat önce böyle konulara denk gelmiştim inanmamıştım, sizce psikolojik olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.