Evden nasıl para kazanabilirim?

Talha Hraloğlu

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Marketçilik
Kolay ve de zor fark etmez sadece para kazanmak istiyorum malum okul olmayınca tüm gün evde boş duruyorum bir işimde yok önceden edit yaparak para kazanıyordum Photoshop ile falanda bir şeyler yapıyordum fakat artık müşteri vs. gelmiyor o yüzden farklı bir şey yapıp para kazanmak istiyorum her türlü iş olur (yazılım dışında) şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube başla derim süper teşekkür diye bir şey de geldi gerçekten emek vererek videolar yaparsan çok iyi kazançlar elde edebilirsin.

Neden evden kazanmak istiyorsun zor kolay fark etmiyorsa normal çalışsana.

Youtube başla derim süper teşekkür diye bir şey de geldi gerçekten emek vererek videolar yaparsan çok iyi kazançlar elde edebilirsin.
daha yeni video çektim fakat 5 saat falan uğraştığım ve koaly kolay yapılmayacak videolar yapmama rağmen videolarım izlenmiyor bende sabırsız biriyimdir oyüzden bilmiyorum yani gelişicegim garanti olsa veya para kazanacağım falan direkt full içerik üretirim ama videolarıma edit yapma istegi gelmiyor artk

Freelancer çalışabilirsin.

Bu kadar içerik içinde tabiki ilk başlarda öne çıkmaz bunun için ilk önce yakınındaki kişilere kanalını izlettirmen abone ettirmen gerekiyor. 30-40 tl ye videonun reklamını da verebilirsin youtube'a düzenli bir şekilde video atarsan illaki izleniyorsun.

Hakkıyla çalışmak batıyor mu anlamıyorum şu Ahmet hoca denen şahıs.

Youtube vs şans işi yani öyle de denebilir bence twitch de yayin fln açmalısın youtube de iyidir ama dikat cekici kapak fotografı koyman lazım istersen bi miktar para verip reklam da alabilirsin

Youtube vs şans işi yani öyle de denebilir bence twitch de yayin fln açmalısın youtube de iyidir ama dikat cekici kapak fotografı koyman lazım istersen bi miktar para verip reklam da alabilirsin
ben mükemmeliyetçi birisiyim malesef twitchte çok yanlışlar olabilir veya yayınlarım sıkıcı olabilir oyüzden editlerime çok vakit harcıyorum yani planlı çalışıyorum genelde oyüzden yayınlar bana ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…