Evden nasıl para kazanılır?

YouTube'da bunun için video çok var. Link kısaltma yöntemini kullanabilir, YouTube veya başka bir platform için uğraşabilir veya bu yaşta yatırım yapmaya çalışarak geleceğinizi parlatmaya çalışabilirsiniz. Aynı şekilde al-sat yöntemi de kullanılabilir. Keza aynı şekilde ücret karşılığında video vb. tasarlayabilirsiniz.

Açıkçası senin hangi alanda yeteneğin olduğunu bilmiyoruz. Kendi yeteneğine uygun bir yol seç. Sonra uzmanlaş. Birkaç site aracılığıyla para kazanma dünyasına adım atarsın.

Çok fazla kişi bunu arıyor ama çok zor iş. Grafik tasarım yapabiliyorsanız ki yapabiliyorsanız bile kendinizi pazarlamanız gerekir. Bionluk gibi yerel freelance sitelerinde ya da uluslararası freelance sitelerinde güzel bir profil oluşturup binlerce kişi arasından kendinizi göstermeniz gerek. Ya da çok trafiği olan bir blog, site kurarak reklam ile kazanabilirsiniz ki trafik çekmek de çok zor. Youtube'u saymıyorum. En temizi varını yoğunu yazılım öğrenmeye harcayarak kendini çok çok geliştirip ya kendi projeni yapıp para kazanacaksın ya da freelance çalışacaksın.

Hocam internetten para kazanmak küçük yaşlarda bir heves. Bir çok kişi bu işin altından kalkamaz. Para kazanma konusunda yazıldığı gibi grafik ve yazılım üzerinden ilerleyebilirsiniz. Ama bunlarla da erkenden başlamaz iseniz kolay öğrenilip para kazanma seviyesine gelecek kadar en az 2 yıl kendinizi geliştirmeniz lazım.

Bende boş kaldığım zamanlar 20 TL civarı Unranked LoL hesapları alıp bunları Altın veya mentalim kaldırırsa Plat yapıp 100-130 arası satıyorum tabi EUW da daha karlı oluyor ama ben TR de yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı