Eve 2 Farklı Firmadan İnternet Bağlatabilir miyim?

LydiaTeyze

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Merhabalar, halihazırda Kablonet abonesiyim. Fakat pek memnun değilim. 18 aylık daha taahhüdüm olmasına rağmen firma kaynaklı kesintilerden ötürü ücretsiz fesih talep ettim (902 lira fesih ücreti istediler). Kablonet'in teknik servisi, çağrı merkezi oldukça hızlı fakat bölge müdürlüklerinde işler yavaş ilerliyor.

Yüksek ihtimal ücretsiz fesih onaylanacak. Çünkü internet servisini aldığım günden bu yana 27 defa arıza kaydı bırakmışım. Firma sorunlarımı çözemiyor.

Kablonet'ten TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Alt yapım TurkNet fiber 100 Mbps destekliyor. Binada TurkNet Telekom alt yapısı kullanırken, Kablonet'in kendi alt yapısı var. Bu nedenle, Kablonet'in fesih süreci ve TurkNet'in kurulum süresi dahilinde internetsiz kalmamak için TurkNet'i erkenden bağlatabilir miyim? Yani, Kablonet ücretsiz feshi onaylar onaylamaz TurkNet'ten işlemleri başlatsam, Kablonet'i sonlandırmadan gelip bağlayabilirler mi?

İkisi farklı sistem bağlatabilirsin.
Ben TurkNet'in fiberini kullanıyorum şu anda fesih için çok para istedikleri için Telekom'un VDSL'si de mevcut ikisi de çalışıyor.

Evet. Ben hem SOL, hem de Telekom fiber kullanıyorum.

Merhabalar, yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum. İki firma da fiber hizmet sunuyor ev içi bir sorun olur mu acaba?
@226261 @Procon1337

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…