Hüsami Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 109 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #11 Eve 2. neti alabilirsin TurkNet alacakmışsın almakda sorun yok ancak VDSL modemin var mı aynı modeme bağlayamazsın çünkü sıfır hat istiyorum diyeceksin sıfırdan direkten hat çekecekler mis gibi kullanacaksın.
Eve 2. neti alabilirsin TurkNet alacakmışsın almakda sorun yok ancak VDSL modemin var mı aynı modeme bağlayamazsın çünkü sıfır hat istiyorum diyeceksin sıfırdan direkten hat çekecekler mis gibi kullanacaksın.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 7 Mayıs 2021 #12 Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 7 Mayıs 2021 #13 Aldım 2.interneti. Adamlar yeni kablo çekti sorun çözüldü. Cevaplarınız için teşekkürler.