Eve fiber çektirmek

ta2yeb

Hectopat
Daha fazla  
Selam, evimde 35 Mbps VDSL altyapı var ama mahallemden fiber hat geçiyor. Binam 30 - 35 yıllık civarı evime fiber hattı nasıl bağlatabilirim? Bir de TT ev içine karışmıyor diye biliyorum burada evler bağımsız site diye geçiyor 32 tane bina var galiba sadece kendi binama çeksem olur mu işlemler ve süreçler nedir? Bilen biri anlatabilirse memnun olurum. Mahallemden fiber geçmiyormuş 6 saat sonra fark ettim ama ne şans ki mahallemde fiber geçirme operasyonları başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahallenizdeki altyapı çalışmasından sonra binanıza kadar fiber kablo gelirse eve çektirip GPON ile sonlama şansınız var.
Ama saha dolabına kadar fiber sonrası eski tip bakır kablolar ile olacaksa çektiremezsiniz.
bizim evlerimiz yaklaşık 30 yıllık ve site gibi o yüzden eve fiber kablo çekmezler
muhtemelen ben öyle biliyorum
Mahallenizdeki altyapı çalışmasından sonra binanıza kadar fiber kablo gelirse eve çektirip GPON ile sonlama şansınız var.
Ama saha dolabına kadar fiber sonrası eski tip bakır kablolar ile olacaksa çektiremezsiniz.
eğer ama gelirse gpon olarak gelir zaten şuan vdsl kullanıyorum
Biz aradık TT'yi gelip döşediler apartmana
o kadar olaysa iyimiş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı