Eve fiber verilmiyor

teocanks

Femtopat
Daha fazla  
Oncelikle herkese hayirli ramazanlar. Ben Ankara'da yasiyorum ve maalesef evime bir turlu fiber verilmiyor. Türk telekoma 14 basvuru, Superonline'a 5 basvuru ve TurkNet'e 7 basvuru yaptim ve hepsi anlamsizca reddedildi. En sonunda karsima Technopat'in ofise nasıl fiber cektik videosu cika geldi. Bende ayni adimlari uyguladim ve bizim sirket uzerinden basvuru yaptim. Sonuç beni sasirtmadi... Gene red yedi. Anlamıyorum. Evimin yani Türk Telekom mudurlugu. Bahcemde Türk Telekom fiber dolap var ve evimlen dolap arasi 11 metre. Buna ragmen internet cok kotu. Sonuç olarak metro Ethernet'e basvurmak istiyorum. Sizce son cozum olarak metro Ethernet mi yoksa farkli cozumler var mı? Varsa belirtirseniz sevinirim.

Hocam ilgilenmiyorlar mesela benim çalıştığım yerde mesela internet alacak müşterinin mahallesinde port kalmadıysa port bile ayarlıyorduk bir de şimdi Vodafone sanırım internet satışını durdurdu Türk Telekom'un iyice işine geldi rekabet azaldı fiyatlar yükseldi anlamsızca ilgi kaybı oldu yani bazı Türk Telekom bayilerini gezmeniz gerek iyi bir insana denk gelirseniz çok yardımcı olacaktır biz çok kişiye yardımcı olduk bu konularda.

Simdi genel mudurlukten geldim. Attigim tum basvurular otomatik red yemis onlarin bile haberi olmamis sagolsunlar iyi birine denk geldim. Suan basvurumu yaptim sali gunu proje icin geliceklerini soylediler

Simdi genel mudurlukten geldim. Attigim tum basvurular otomatik red yemis onlarin bile haberi olmamis sağ olsunlar iyi birine denk geldim. Şu an basvurumu yaptim sali gunu proje icin geleceklerini soylediler

En sağlamı hocam başvuruyu gidip müdürlükten yapmak ve gerekli bilgiyi gidip müdürlükten almaktır. Müşteri hizmetleri maalesef yardımcı olamıyorlar çünkü kendilerinin bir bilgisi yok.

Simdi genel mudurlukten geldim. Attigim tum basvurular otomatik red yemis onlarin bile haberi olmamis sağ olsunlar iyi birine denk geldim. Şu an basvurumu yaptim sali gunu proje icin geleceklerini soylediler.

Çok sevindim umarım istedikleriniz olur.

Simdi genel mudurlukten geldim. Attigim tum basvurular otomatik red yemis onlarin bile haberi olmamis sagolsunlar iyi birine denk geldim. Suan basvurumu yaptim sali gunu proje icin geliceklerini soylediler
Hayırlı uğurlu olsun. Zaten ileri dönük Türk Telekom da dahil olmak üzere çoğu ISS altyapı dönüşümündeki hızı yavaşlayacaktır diye düşünüyorum. Kur ortada. Umarım altyapı çalışmanız kısa sürede gerçekleşir.

Bundan sonra sizi uzun bir süreç bekliyor. İstanbul'da yaşıyorum. Ekim ayında çekilen kablolar, Ocak ayında biten sonlandırma kabinlerine rağmen an itibariye FTTx hizmetimiz aktif değil. 6. ayı da geride bıraktık. Sabrın sonu selamet diyebiliyoruz artık sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…