Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Çoğu kişi planını yapmıştır bence bunun
Yıllardır çekmecemde duran Columbia çakıyı seri bir şekilde havalı bir hareketle açtıktan sonra adamın üzerine koşup yerdeki kaygan halıdan faydalanarak adamın sol bacağının yanından kayıp arkasına geçtikten sonra adamın boğazına bıçağı dayayıp ailemi uyandırıp adamı bir yere bağlayarak etkisiz hale getirip polisi arardım.

Ya silah çekerse hocam.

Hocam vuralım dediniz ama adam öldü
hocam silah çekerse evde ne var ne yok alıp gitmesini söylerim asansöre binip en aşagı iniyorken hemen kapının yanında bulunan asansör kilitleme tüşüna basar polisi araarım
en üst katta oturuyoruz zaten

bence buna kanacak bir hırsız tanımıyorum

Hırsızlık yapmanın kötü bir şey olduğunu anlatırdım. O da kötü bir şey olduğunu öğrenince daha yapmazdı. Arkadaşlar kesin çözüm haberiniz olsun.

Dark Souls oynamıyorsunuz hocam adam bıçağı bir çıkarsa etkisizsiniz

Ya merdivene giderse

Hırsızlık yapmanın kötü bir şey olduğunu anlatırdım. O da kötü bir şey olduğunu öğrenince daha yapmazdı. Arkadaşlar kesin çözüm haberiniz olsun.

Bemde çay ikram edip yapardım olmazsa balkondan aşağı atar kafasının karpuz gibi açılışını videoya alırken bir yandan çayı yudumlardım acımasızlık kat sayım artıyor

Asansörden inmesini rica ederdi yorulmaması için.

Asansör bozuk diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…