Eve ikinci İnternet bağlatılabilir mi ?

Yukarıda belirttiğim gibi eve başka firmanın ikinci internetini bağlatabilir miyiz ? Daha fazla detay vermem gerekirse veririm.

Binanıza gelen kutuda boş port varsa bağlatabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz. Fakat her daireye bir adet port düşecek şekilde bir kutu varsa diğer dairede oturan kişilerin de iznini almak gerekir. Sonuçta interneti olmayıp sonradan bağlatmak isteyen biri de olabilir.

Elbette bağlayabilirsiniz. Bağlayacağınız internet sağlayıcısı ile görüşün sizin adınıza 2. bir port açarlar ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Port açmadan da kullananlar varmış ama nasıl olduğunu bilmiyorum ben bağlattığım zaman Superonline bana 2. bir port açmıştı.

Konu sahibinin yazdıklarını iyi okuyun arkadaşlar "başka firmanın" diyor. Ben TTNet ve Uydunet kullanıyorum aynı evde. İlk telefon açtığımda kullanamazsın dedi TTNet güvendim araştırmadım ancak uyduneti 1 sene sonra aradım bağlarız dediler ve aradığım gün içerisinde gelip montajı bağlantıyı sağladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…