Eve internet bağlatılacak kutu yok

Telefon hattı yok.

Evine DSL kablosu geliyor mu hocam mesela benim evime DSL kablosu geliyor ama binanın içinde veya dışında ankastre kutusu yok belki kutuyu ana pivot bir binaya koymuşlardır.

Evine DSL kablosu geliyor mu hocam mesela benim evime DSL kablosu geliyor ama binanın içinde veya dışında ankastre kutusu yok belki kutu ana pivot bir binaya koymuşlardır.

Dediğiniz doğru mesela ben de yandaki binanın ankastre kutusundan hizmet alıyorum ama tabi net bir şey söylemek zor.

Evine DSL kablosu geliyor mu hocam mesela benim evime DSL kablosu geliyor ama binanın içinde veya dışında ankastre kutusu yok belki kutuyu ana pivot bir binaya koymuşlardır.

Dediğiniz doğru mesela ben de yandaki binanın ankastre kutusundan hizmet alıyorum ama tabii net bir şey söylemek zor.

DSL kablosu yok.

Az önce sokağa çıktım sonuna doğru gittim yaklaşık 5 6 tane Türk Telekom Wi-Fi'si buldum ama hiç o dediğiniz ankastre kutusundan görmedim binalarda en iyisi Türk Telekom'u arayıp bilgi almak gibi.

Bina yeniyse fiber çekerler, Bakır kablo şu an fiberden daha pahalı. Ama bu yeni binalara internetin gelme süreci yavaş mı hala bilmiyorum. Bina eski ise hiç internet gelmemiş olması enteresan

TurkNet'i aradım bu hafta gelecekler inşallah patlamayız.

Hocam sokağınızda tahta uzun direklerden yok mu oradan doğru daireye havai kablo çekiliyor ve direkt evin içine o kablo giriyor.

Hemen 10 metre ileride camdan gözüğküyor demek ki öyle yapıyolar.

düzeltme:tahta değil betonmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…