Eve internet bağlatma

Bilinen biri

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda eve internet bağlatmayı planlıyoruz. Daha ilk kez bağlatacağız. 4 telefon 1 tablet 1 laptop olmak üzere -e tabii televizyon da olacak- 7 cihaz kullanacak. Bulunduğumuz mahalle bildiğimize göre Türk Telekom kullanamıyormuş. Hem modem çanak vs toplam masrafı hem uygun ve iyi kullanım hizmeti sağlayabilecek ve sınırsız kotaya sahip bir ev interneti tavsiyelerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve türk telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…