Eve internet bağlatmak için nasıl altyapı başvurusunda bulunulur?

mami.45

Hectopat
Daha fazla  
Yani Türk Telekom'u aramam yeter mi? Yoksa dilekçe mi yazmam lazım? Ve bunun bir ücreti var mı?

Dilekçe verebilirsiniz. Türk Telekom'u arayıp onlardan hizmet almak isterseniz de başvuru alıyorlar. Kendim de köy için istedim. Hala gelmedi. Arada mesaj atıyorlar.

Dilekçe verebilirsiniz. Türk Telekom'u arayıp onlardan hizmet almak isterseniz de başvuru alıyorlar. Kendim de köy için istedim. Hala gelmedi. Arada mesaj atıyorlar.
peki alt yapı yaptırmanın bir ücreti varmı ?

Yani Türk Telekom'u aramam yeter mi? Yoksa dilekçe mi yazmam lazım? Ve bunun bir ücreti var mı?

Evinizde altyapı olup olmadıgını bilmiyorsan eğer.
Şuraya adresini noktası noktasına girip çıkan sonucu bizimle paylaşır mısın?

Adresinizde TurkNet Özgür İletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. yazısını aldım hocam .

Adresinizde TurkNet Özgür İletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. yazısını aldım hocam .
Ya port yok ya da altyapı yok, bende de çoğu site "sorgu" yapmıyor.

Dilekçe yazıp TT müdürlüğüne ver, sonrası şans işi.

Peki nasıl giga fiber alt yap bağlatabilirim? Gigafiber altyapının bir ücreti var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…